2777
2789
عنوان

دوس دارین چه مدلی بمیرین؟🥲😂

116 بازدید | 13 پست

تا حالا شده ب نحوه مرگتون فکر کنین؟ و بگین کاش مثلا اینطوری بمیرم؟

من خودم دوس دارم تو خواب سکته کنم بمیرم

بالاتر از سیاهی، رنگ این روزای منه!

سریع

من یه دنیا می‌سازم؛ برای دیدنش چشاتو میبندم!      احساسی نباش!  شاید ی آدم با احساس قشنگ به نظر برسه اما احساسیا بازندن. واقعیت تلخه:)"    من ی دریا ریختم پا گلم، پلاسید...!     کاش حقیقت شیرین بود اُ دروغ تلخ بود:(  

هیجان انگیز 😅

محض اطلاع خانومایی که مثل نقل و نبات تهمت هرزگی به این و اون میزنید و از کلمات بسیار زشتی درمورد کسایی که ازشون بدتون میاد استفاده میکنین محض اطلاعتون کارتون جزء حدود سفت و سخت الهیه و ۸۰ ضربه شلاق داره درصورت عدم اثبات و غیر از این مورد ناسلامتی ما مسلمونیم کجای دین ما اجازه تهمت و توهین داده اونم تهمت به این بزرگی . اون بزرگوارایی هم که میگن دینشون انسانیته گمون نکنم هیچ جای دین انسانیتم همچین چیزی باشه که اگه باشه دیگه انسانیتم نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا این تاپیکو زدی عزیزم خیلی ناراحت کنندس همچین افکاری

عزیزم شما دوس نداری مختاری نظر ندی ولی من ی سوال پرسیدم هرکس دوس نداره خب جواب نمیده من ک کسی و مجبور نکردم

بالاتر از سیاهی، رنگ این روزای منه!
عزیزم شما دوس نداری مختاری نظر ندی ولی من ی سوال پرسیدم هرکس دوس نداره خب جواب نمیده من ک کسی و مجبو ...

گفتم که شاید دل بقیه بگیره

فقط برای اطلاع گفتم که بهتره به این چیز ها فکر نکنید

اگر منظورم رو بد رسوندم 

قصد ناراحت کردن شمارو نداشتم😍

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️