2777
2789

اینجا کسی هست مغازه داشته باشه لباس آرایشی نمیدونم دلم میخاد درامدی داشته باشم درامد همسرم همش صرف خونه قسطو اینا میشه حتی نمیتونم یه مانتو بگیرم.دوسندارم بهم به چشم یه بدبخت نگاه کنن.واقعا دوسندارم ته خونه بشینم. 

با صدتومن نهایتا بتونی ی مقدار جنس بیاری حالا باید ی پولی هم داشته باشی مغازه کرایه کنی . مگر اینکه آنلاین بفروشی

یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لباس فروشی باز کنی اول با انلاین شاپ شروع کنی چون الان واقعا کرایه مغازهاا خیلی بالاست باصدتومن نمیش ...

اره دقیقا مشکل اینجاس. الان همه چی سربه فلک کشیده آنلاین شاپ راه اندازیش نتیجه ای هم داره بنظرتون

اره دقیقا مشکل اینجاس. الان همه چی سربه فلک کشیده آنلاین شاپ راه اندازیش نتیجه ای هم داره بنظرتون

اره عزیزم اگر براش وقت بزاری و تمام تلاشتو کنی 

صفرتاصد کارو خودت انجام بدی عکسای قشنگی بگیری مطمئن باش نتیجه میبینی 

من خودم یه مدت انلاین شاپ محصولات ارایشی بهداشتی داشتم واقعا خوبه ک دستت توجیب خودت باشه

الان ندارید؟ چیشد جمش کردین؟ 

ن دیگ ندارم 

فروش خوب بود اطرافیان حمایت میکردنو جنس میخریدن

وسایل ارایشی بهداشتی من محصولات یه شرکت بود سود فروشاشون خیلی کم بود وقیمتی ک روش زدنم من حق نداشتم بیشتر یاکمترکنم

مثلا چندسال پیش یه مرطوب کننده ۲۷تومنی ۳تومن سودش بیشتر مال من نبود باید فروشم توهمه چیز زیاد میشد تا سود بالایی گیرم میومد