2777
2789
عنوان

تک فرزندی خیلی بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16145 بازدید | 93 پست
بله تک فرزندی خیلی بده 

شما خودتون تک فرزندین؟ اگه نیستین و در شرایطش نبودین پس درکش نمیکنین و بنظرم جالب نیست این نسخه رو بپیچین و بیانش کنین چون ناراحت کنندست برای تک فرزندی که داره میخونه 

اگه یه خواعرشوعر حسود داشتی چی؟ یه جاری کرمو؟ یه زن داداش بدجنس؟! همیشه که همه دلسوز و خوب نیستن& ...

باشه انقدر باهاش مهربونی میکردم تا اونم خوب بشه و باهم رفت وآمد کنیم

یا حداقل چند وقت یه بار دورهم جمع می‌شدیم میگفتم میخندیدیم

همه که بد نیستن

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اشتباهی نکردین، هرکسی شرایطی داره  هدف من از پست گذاشتن این بود که لازم نیست هرچی ب ...

اخه من احساس گناه دارم چون هم شرایط اقتصادی مناسب داشتم و هم اینکه خانه دار هستم و کلی فرصت داشتم  

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
عزیزم والا امیدوارم کردی اینروزا خیلی از تصمیمم پشیمون و ناراحتم

امیدت به خدا باشه من وقتی فهمیدم باردارم های های گریه میکردم میگفتم وای من دیگه بچه میخواستم چکار همش استرس تموم بارداریم استراحت بودم همین پسرم همه کاربرام می‌کرد الانم بیشتر مسئولیت داداش کوچیکه رو به عهده گرفته 

انشالله شماهم هرچی خیره برات اتفاق بیفته 

وخدایی که به شدت کافيست✅. خدایا پناه همه بی پناهان باش✅

اینکه در اینده  عده زیادی  خاله عمو عمه دایی ندارن  بده من خودم با دختر خال ...

بیشتر مواقع یک طرف تک فرزنده و بچه یا خاله دایی نداره یا عمه عمو ، بعدم میشه دوستای خانوادگی و … رو جایگزین کرد ، همه چیز شدنیه ولی تا وقتی جامعه بهمون القا کنه که ضعفه ، نمیشه از شرایط راضی بود 

امیدت به خدا باشه من وقتی فهمیدم باردارم های های گریه میکردم میگفتم وای من دیگه بچه میخواستم چکار هم ...

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
اولا که معلوم نمیکنه خدا کی به آدم بچه بده من الان خودم یه ساله اقدامم بعد هم من کل عمرم افسردگی دا ...

دوستای خانوادگی پیدا کنین ، بچه هم مهد بزارین تا با همسناش دوست بشه 

من بچه بودم مامان بابام شاغل بودن من همیشه پیش مادربزرگم بودم ، اونم بچه های همسایه ها رو جمع میکرد تو پارکینگ و حیاط میگفت همه با هم بازی کنین😂 برای همین بچگیم تنهایی نداشتم اصلا 

امیدت به خدا باشه من وقتی فهمیدم باردارم های های گریه میکردم میگفتم وای من دیگه بچه میخواستم چکار هم ...

ببین عکسش واین تنهاییش منو اذیت میکنه 

تنها داره فیلم میبینه از تبلتش

دعا کنید پسر من تک فرزند نمونه و یه بچه دیکه خدا بهم بده باردار نمیشم 

من میگم تک فرزندی بد نیست و این جور خرف زدن تم فرزندا رو ازار میده شما میگین دعا کنید بچم تک فرزند نمونه ، به خدا اتفاق خاصی نمیفته اگه اینقدر بزرگش نکنن 

البته شما اگه دوست دارین ایشالا دوباره مامان بشین