2777
2789
خو بگوووو😍

یه هفتم نشده بود اینقدر استرس داشتیم هردو بعد بیبی که یه هاله خیلی خیلی خیلی کمرنگ افتاد فرداش رفتیم آزمایش خون و بعدشم خوب بود کلن فقط من خدای استرس بودم‌الان میگم یادش بخیر ولی اونروزا همش نگران نتیجه سونو و غربالگری و ... بودم که بچم سالم باشه

***لدفن تاپیک خنده دار دیدین منم تگ کنین ***

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارداری اولم هم

درد داشتم شدید دکتر می رفتم رسم و دارو می پرسیدن باردار نیستی می گفتم نه اخه فقط یه بار شک کردم و اورژانسی رو خوردم

ده روز از موعدم رفت به همسرم می گفتم حتما کیست دردامم برا اونه اون می گفت شاید نی نی باشه منم الا و بلا می گفتم نه خیالم راححته

هیچی با اصرار همسرم بی بی زدم سر کار بودم زدم گذاشتم تو کشو و رفتم سر کارام اصلا نگاشم نکردم اخه می گفتم فقط واسه اطمینان شوهرم چون خودم مطمعن بودم سر ظهر در کشو رو باز کردم دیدم عه دو تا خط پر رنگ دیگه بدو بدو رفتم از دیدم دخملم تو دلمه وای یادش بخیر

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من بارداری اولم یکماه قبل عروسیم باردارشدم،سریع یکههفته ای عروسی گرفتیم الانم دحتر خوشگلم کنارم خواب ...

عزیزمم خداحفظش کن جوجوی قشنگتوو🥲

منم تو عروسیم نزدیک دوماهم میشد الان هفت ماهمه جوجوی ماهم دختره🥲

در انتظار پریودی بودم تو کوه سر زمین کشاورزی کمک میکردم

ولی پریود نشدم

برگشتیم خونه روز بعدش مهمونی بودم سرراه بی بی چک گرفتم دوستم اصرار کرد بی بی چک بزنم

ساعت۱۰ شب بود رفتم زدم مثبت شد

ب شوهرم پیام دادم ولی ذوقی نشون نداد 

روز بعد بی بی چک دوم رو سر صبح زدم مثبت شد

روز بعدش رفتم آزمایش دادم و ب شوهرم گفتم برگشتنی جواب آزمایش رو برام بیاره

آورد و جنگ بپا شد🥲💔از خونه بیرونم کرد 

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍