2777
2789
عنوان

دردای منظم زایمان

190 بازدید | 17 پست

سلام خانما من طبق سونو ونظر دکتر الان ۳۸ هفته و دوروزمه،

الان دو ساعتی هست دردای منظم اومدن سراغم مثلا هر ده دقیقه یه درد سی ثانیه ای میاد ومیره بنظرتون اینا همون درد قبل زایمانه؟؟

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قابل تحمله دردا؟

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
بله

باید برم بیمارستان؟آخه دوس ندارم اونجا زیاد بمونم از طرفی ماماهمراهم گفته تا ۴ سانت دهانه رحم باز نشه نمیام پیشت میخوام بذارم دیر برم بنظرتون بمونم کیسه آبم پاره بشه؟

قابل تحمله دردا؟

والا من کلا تحملم خیلی بالاس ولی اون چند ثانیه مثلا در حدیه که دلم میخواد خم شم از درد 

باید برم بیمارستان؟آخه دوس ندارم اونجا زیاد بمونم از طرفی ماماهمراهم گفته تا ۴ سانت دهانه رحم باز نش ...

بمون خونه راه برو ... اگه کیسه آبت پاره شد سریع برو بیمارستان

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
بله عزیزم  مبارک باشه انشاءالله زایمان عالی باشه  همین ک به ده دقیقه رسیدی یعنی خیلی عال ...

ممنون عزیزم توکل به خدا 

باید برم بیمارستان؟آخه دوس ندارم اونجا زیاد بمونم از طرفی ماماهمراهم گفته تا ۴ سانت دهانه رحم باز نش ...

عزیزم یه دوش اب ولرم رو به گرم بگیر اگر خودش باشه بدتر میشه وگرنه رو به بهبودی میره زود نرو بیمارستان پدرتو درمیارن هر دقیقه معاینه

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
ووووووییییییی آره😍😍😍😍عزیزم الهی به سلامتی زایمان کنی ونی نیت توبغلت بیاد  منودعاکن خیییییل ...

ممنونم عزیزم انشالا حاجت روا بشی❤