2777
2789
عنوان

ماه گرفتگی

3526 بازدید | 66 پست

بچه ها من نمی‌دونستم امشب ماه گرفتگی کلی ماهو نگاه کردم بیرون بودم یادم نیست دستم زدم به شکمم یا نه آخرای ماه سومم خیلی نگرانم حالا چی میشه   

کسی بوده نگاه کرده باشه ؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کل دستم و کتف راستم ماه گرفتگیه ،هیچ ربطیم به این موضوع نداشته😐

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

عزیز دل، خرافاتی نباش

دستت رو هم هر جا دوست داری بمال 

ماه گرفتگی رو دیدیم، خیلی هم زیبا و عالی بود 

به این مزخرفات هم باور نداشته باشید 

“ منطقی “  باشید 

خرافاتی خم نباشید

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
پس چطور میگی ماه گرفتگی ؟؟؟؟

خب اسم اینجور لکه ها ماه گرفتگیه

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
عزیز دل، خرافاتی نباش دستت رو هم هر جا دوست داری بمال  ماه گرفتگی رو دیدیم، خیلی هم زیبا و عا ...

دارم از غصه دق میکنم حالا هیچ موقع انقدرر به ماه با دقت نگاه نمیکردما   

دارم از غصه دق میکنم حالا هیچ موقع انقدرر به ماه با دقت نگاه نمیکردما    

عزیز دل، الکی غصه نداشته باش

این اراجیف وجود نداره 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان