2777
2789
عنوان

کسی از روبیکا خرید کرده؟

79 بازدید | 6 پست

از قسمت فروشگاه های خود برنامه نه این الکی پلکیا

روبیکا برای احراز هویت فروشگاهاش سختگیری میکنه یا هر کی هرکیه راحت میشه فروشگاه ثبت کرد؟

لطفا اگه تجربه دارین یا واقعا مطلعین بگین

میخام صندل بخر ولی تاحالا خرید نکردم از روبیکا نمیدونم چجوریاس

اطلاعات خاصی ندارم از چگونگی ثبت و این موارد ولی من خرید کردم راضی بودم

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
اطلاعات خاصی ندارم از چگونگی ثبت و این موارد ولی من خرید کردم راضی بودم

چی خرید کردین؟

اگه رو ثبت فروشگاها حساسیت نشون بده فکر نکنم کسی بتونه کلاهبرداری کنه😪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی خرید کردین؟ اگه رو ثبت فروشگاها حساسیت نشون بده فکر نکنم کسی بتونه کلاهبرداری کنه😪

یه بار مانتو خریدم 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
یه بار مانتو خریدم 

اخه قیمتاشم خیلی خوبه آدم خیلی وسوسه میشه بخره😭😂

شات رضایتم دارن ولی اولین باره میخام از روبیکا خرید کنم دو ب شکم

اگ چیزی بشه پشتیبانی پیگیری داره بنظرتون؟

اخه قیمتاشم خیلی خوبه آدم خیلی وسوسه میشه بخره😭😂 شات رضایتم دارن ولی اولین باره میخام از روبیکا خ ...

من تو هیچ قسمت روبیکا ندیدم پشتیبانی ولی تاحالا نشنیدم کلاهبرداری هم داشته باشه مثل اینستا تقریبا که به پیج ها اعتماد میکنی دیگ سعی کنید از،پیج هایی خرید کنید که عضوش بالا