2777
2789

خانوادش آشنای خانوادگی ما هستن با اینکه حدودا یازده سال ازم بزرگتره خیلی باهم صمیمی هستیم امشب زنگش زدم برای احوال پرسی دیدم صداش گرفته من احمق فکر کردم حساسیته نگو از گریه بوده بعد از سلام احوال پرسی گفتم بچه هات چطورن (اسم بچه هاش آرین و آیسانه) گفت آیسان خوبه ولی آرین سه شنبه فوت شد💔😢😭 جا خوردم خشکم زد گفتم چطور من خبردار نشدم گفت این چند روز آنقدر حالم بود اصلا سمت گوشی نیومدم الانم به اسرار مادرم اومدم استوری هفتشو بزارم😭😭😭 پسرش کلاس نهم بود فقط ۱۴ سالش بود خیلی ناز و خوشگل بود ای خدا آخه چرا چقدر دنیا بی ارزشه

لطفا برای شادی روح فرشته زیبای آسمونی من یه صلوات بفرستید🖤

خیلی ناراحتم که یادآوری کردم براش حتی تشییع و ختمشم نتونستم برم آخه چرا یه بچه چهارده ساله😔😔😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا صبرش بده   

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

چرا فوت شد براش فاتحه میخونم

با باباش میخواستن برن تهران تو راه تصادف میکنن پدره دست و پاش میشکنه ولی بچه بیچاره سرش ضربه میخوره ضربه مغزی میشه از دنیا میره😢😢

با باباش میخواستن برن تهران تو راه تصادف میکنن پدره دست و پاش میشکنه ولی بچه بیچاره سرش ضربه میخوره ...

ای وای😔😔

ولی اون دنیاش خیلی قشنگ شده،بهترین جایی که همه آرزوشو دارن

یا امام رضا...

دخترش پنج سالشه هنوز نمیدونه برادرش مرده فکر میکنه مسافرته ای خدا حتی نمیدونن چجوری بهش بگن

ماه اردیبهشت رو دوس ندارم 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

ای وای😔😔 ولی اون دنیاش خیلی قشنگ شده،بهترین جایی که همه آرزوشو دارن

آره بچه ۱۴ ساله بی گناه بود ولی دل خانوادش خونه چشمای درشت رنگی موهای موج دار مشکی داشت آخر خوشگلی بود چقدر شخصیت داشت ای خدا به من می‌گفت خاله جون چقدر وقتی میومدن خونه ما دخترمو می‌برد پارک بمیرم براش چقدر خوش اخلاق بود😭😭😭