2777
2789
عنوان

آزمون استخدامی تو رو خدا بیاین.

477 بازدید | 16 پست

سلام به همگی آزمون ابتدایی  آموزش و پرورش که گذشت.آزمون دبیری کی هست؟زمان ثبت نام شروع شده یا نه؟دبیر پرورشی چی؟درسته محدودیت رشته نداره؟منابعش چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خبری در موردش نشنیدم

سایت ای استخدام و سایت سنجش رو دنبال کن هرروز چک کن اونجا خبرشو میزنن

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/
من خبری در موردش نشنیدم سایت ای استخدام و سایت سنجش رو دنبال کن هرروز چک کن اونجا خبرشو میزنن

نه رفتم دیدم.میخام بدونم دبیر پرورشی محدودیت رشته داره یا نه،چیزی پیدا نکردم

سلام عزیزم.فکر کنم شما قبل جواب منو دادین.دوباره تاپیک زدم سوال جدید دارم.خاسم ببینم دبیر پرورشی محد ...

هنوزمشخص نیست ولی فکرنکنم چون پرورشی باید رو فکربچه هاکارکنه احتمالا ازالهیات و مشاوره اینا باشه ولی هیچی مشخص نیست 

هنوزمشخص نیست ولی فکرنکنم چون پرورشی باید رو فکربچه هاکارکنه احتمالا ازالهیات و مشاوره اینا باشه ولی ...

کلا چطوری باید بخونم؟دوساله هرچی میخام بخونم و یادم نیس.از ترس عقب نشینی میکنم.میترسم خیلی.راسته میگن فقط تست های سالای قبل رو بخونید حله؟واسه رشته هاس محاسباتی مث ریاضی و حسابداری باید چیکار کنیم😔

کلا چطوری باید بخونم؟دوساله هرچی میخام بخونم و یادم نیس.از ترس عقب نشینی میکنم.میترسم خیلی.راسته میگ ...

توایتا یا تلگرام سرچ کن کلی گروه هست که منابع رو میزارن واونجا باهم تبادل نظرمیکنن بنویس ازمون استخدامی اموزش و پرورش