2777
2789
عنوان

شوهرم ولم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1134 بازدید | 34 پست
من بودم اصلاً نمیذاشتم بره تا یاد بگیره که زن و شوهر بدون هم مهمونی نمیرن

چقد برادرشوهر بی شعوری داره زن داداشش دعوت نکرده 

ما موقع عقد بودیم به شوهرم زنگ میزدن دعوتمون کنن میگفت به خانومم زنگ بزنید یا میگفت باشه هماهنگ کنم 

تقصیر شوهرش اگه دوبار نره بعد بگه من تنها جایی نمیرم اینکار هارو نمیکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان زنگ بزنم جلوی بقیه بهش که ابروش بره

الان دیر شده 

همون موقع نباید میذاشتی بره 

حالام اشکالی نداره یه مدت باهاش سرد شو تا متوجه شه با این کارش به تو بی احترامی کرده حرمت امام زاده به متولیشه

خب همینو بهش بگو.بگو ک دلخور شدی ولی اروم بگو دعوا نشه

گفتم ولی گوش نکرد آخه تقصیر پدرشوهرم هست وقتی میدونه ما با همیم نباید بگه بیا دنبالم وقتی خودش ماشین داره بگه باشه پس من خودم میرم

چیکار کنم خب راهنمایی م کنید چجوری رفتار کنم

صبر کن اخرشب اگه بهت پیام داد که خب اگه نه خودت پیام بده و ناراحتیتو بگو بعدشم دیگه جوابشو نده و بگیر بخواب گوشیتم خاموش کن که بفهمه خیلی ناراحتی صبح هم تا وقتی خودش دوباره زنگ نزده یا پیام نداده تو هم نه زنگ بزن نه پیام بده.تا وقتی هم ازش قول نگرفتی که دیگه تکرار نکنه باهاش آشتی نکن

دخترم عزیز دل مامان😍😍