2777
2789
عنوان

دلم گرفته از شوهرم 😔😔💔

6610 بازدید | 69 پست

من باردارم‌ماه های اولمه 

ویارم جوریه که غذا نمیتونم بخورم فقط چیزای ساده مثل نون و پنیر و نون و ماست و...

از صبحی لب به هیچی نزدم فقط یه بستنی خوردم

الان غذا واسش آوردم چنان‌با اشتها میخورد گفتم خوشبحالت راحت غذاتو میخوری من دارم ضعف میکنم 

منو بست به رگبار که منم میرم سرکار کار میکنم تو توی خونه راحت میخوابی و من دوروزه نخوابیدم تو هم شبا میخوابی منم میگم خوشبحالت و...

من هیچی نگفتم

بعد عمم که اونم بارداره زنگ زد میگفت نتونستم شام درست کنم گفتم شوهرم بیرون خودش یه چیزی بخوره پسرمم رفت واسه خودش کالباس خرید 

اینجوری که گفت هوس کالباس کردم به شوهرم گفتم هوس کالباس کردم میری واسم‌بگیری باز منو بست به رگبار که من نمیتونم خستم دوروزه نخوابیدم توهم کار میدی یه چیز دیگه بخور 

بخدا اگه میتونستم خودمو و بچه تو شکممو گرسنه نمیزاشتم هیچی از گلوم پایین نمیره 

خودمم نمیتونم برم خرید کنم الان ماه گرفتگیه میگن خوب نیست

شوهرای مردم کلی به زنشون میرسن هی چیزای مقوی میخرن واسش چیزی هوس کنه سریع تهیه میکنن واسش اونوقت من امروز فقط یه بستنی خوردم دارم ضعف میکنم یه کالباس نرفت واسم بخره میگه یه ساعت میام خونه آرامش داشته باشم‌تو غر میزنی آخه من چی گفتم؟ بچه اون تو شکممه دارم اینجور گرسنگی میکشم 

الان اومدم تو اتاق دارم گریه میکنم کاش راحت بشم از این زندگی کوفتی😔😔

هیچوقت اینجور نبود به ندرت اینجوری بد میشه 💔

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا خو میگفتی منم باردارم 

منت نزار سر من کار میکنی برا ارامش خانوادت نخوابیدی برای خانوادت میخوای منت چی سرم بزاری 

میخوای منت بزاری اصلا نرو سر کار پ کاری ک ارامش توش برا خودت و ما نیست ب چ درد میخوره 

منم باردارم هوسام دست خودم نیست و یکم گریه هم قاطیش کن 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

این اخلاقای شوهرت واسه یکی دو روز نیست حتما قبلا هم بوده حتی دوران نامزدی و عقد اما به شیوه و وضعیتهای مختلف

کاش قبل ازدواج مشاور ویزیت میکرد ادم گیر نکنه تو همچین شرایط بحرانی 

الهی فدات کاش من اونجا پیشت بودم🥺💔

دورت بگردم💔

بخدا حس میکنم واسه هیچکس مهم نیستم خیلی حالم بده چجور میتونه درقبال زن باردارش اینقدر بی تفاوت باشه😔

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫

.اعصاب خودت و خورد نکن رو بچه آت تاثیر میزاره خواهر...اگه به ندرت اینجوری میشه تحمل کن حتما مشکلی تو کارش داره...خوبکه بداخلاق نیست اما تعجب میکنم که به بچش اهمیت نمیده

لطفاً اگه با نظرات من مخالفی ریپلای نکن 😃😃😃....
دورت بگردم💔 بخدا حس میکنم واسه هیچکس مهم نیستم خیلی حالم بده چجور میتونه درقبال زن باردارش اینقدر ...

عزیزمی آخه من یکی رفقام تو خوابگاه حامله است هر چی بخاد براش میخریم آخه چه شوهریه

کانال شعر و ادب 🌱✨️https://t.me/zoraghe_sheer