2777
2789

خستم از همه ادمای دورم

از نگرانی های مسخرشون

از نفهم بازیاشون

از اینکه میخوان ازم تعریف کنن ولی بدتر گند میزنن

از اینکه هیچ وقت هیچ کس واقعا بهم گوش نمیده

از اینکه هیچ وقت الویت هیچ کس نبودم

گاهی سعی میکنم برام مهم نباشن و بدون توجه بهشون زندگی کنم ولی دقیقا همون واقعا واسه من قیافه میگیرن که چرا اینطوری شدی و مقصر شناخته میشم😐

خسته شدم از این روتین مسخره ی زندگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین حتی یه نفر پیخواد باهام حرف بزنه حتی به اندازه چند ثانیه تو صورتم خیره نمیشه انقدر براشون بی اه ...

نمی دونم شاید طلسم شدیم همه از من توقع دارن مثلا حتی خانواده ی خودم مثل کلفت و حمال براشون کار می کنم اما دو زار بهم نمی دن

محبت و احترام الکی هم کشیدم و واقعا نمی‌خوام هیچ کدوم و ببینم

بخدا قسم حاضرم هست و نیستمو بدم ولی برای باقی عمرم برم یه جایی که هیچچچچ کدوم از ادمای اطرافم نباشن

مگه بودن و نبودم چقدر مهمه اونا بمونن و چیزایی که دوست دارن

نمی دونم شاید طلسم شدیم همه از من توقع دارن مثلا حتی خانواده ی خودم مثل کلفت و حمال براشون کار می کن ...

به اندازه یه سنگ ریزه ای که گوشه خیابون افتاده ارزش دارم

هیچی 

توقعاتشون از منم زیاده

بخدا قسم حاضرم هست و نیستمو بدم ولی برای باقی عمرم برم یه جایی که هیچچچچ کدوم از ادمای اطرافم نباشن ...

خیلی از آدمها مشکل من وشما رو دارن بهتره خودمون عاشق خودمون باشیم باقی رو بی خیال