2777
2789
عنوان

میوه خواستگاری

1268 بازدید | 77 پست

خانما موقع خواستگاری میوه  چی گرفتین البته تابستون و بهار ..بابام که حرصمون رو در آورده رفته هندونه طالبی با بستنی گرفته ..

سینگل به گوری تا ابد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موز و پرتقال بهتره به نظرم 

میوه آبدار در کل برای مهمانی رسمی خوب نیست 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

وایی دلم براش قنج رفت 

تجربه نداشتم ولی سیب خیار پرتقال موز هم اگه تونستین بزارین 🥰😍

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

موز، دیب، پرتقال نمیدونم یا کیوی

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
موز و سیب هلو گیلاس شلیل مجلسی  بستنی بعد نیست  ولی خربزه هندونه اصلا خوب نیست

دفه قبل مامانم موز و سیب و پرتقال گرفته بود شیرینی هم کرفته بود .به جای چای هم نسکافه دادیم..

سینگل به گوری تا ابد 
الوچه ؟😂😂 بابا زشته فک کن یهو داماد بگه اون نمک دونو بدین این طرف  توت فرنگی هم خوب نیست

خخخخ چرا ک خوبه

دوستم میوه های نمکی رو تو یه طرف جدا گذاشته بود روشون کمی نمک زده بود 

هنوزم هنوزه مادرشوهرش تعریف میکنه