2777
2789
عنوان

نوشته ای برای خودم

39 بازدید | 0 پست

سلام خود من 

امیدوارم از حال بد الانت گذر کنی چون تو شایسته ی این هستی که یه روزی بالاخره آرامش و تو بغلت محکم بگیری و اونروز با صدای بلند و بدون اینکه تهش بغضت بگیره گریه کنی ولی میدونم همون روزم برای توی عزیزم ینی خود من سخت خواهد بود چون حتی اونموقع هم یاد کسی میوفتی که دیگه نیست و قرارم نیست باشه حتی اونروزم قلبت یخ می‌کنه شاید هم بغض نکنی ولی یه چی ته قلب صبورت سنگینی می‌کنه دوباره یه حسرتی میگه کاش اونم بود کاش خوب میشد کاش ...

اما خود عزیزم اونروزم تو فقط کنار خودت خواهی بود پس قوی تر از امروزت باش

می‌دونم این روزا قلبت پر از ترس نرسیدن شده از اینکه یه چی اونجوری که تو میخوای جلو نره از اینکه بخوای درد بکشی میترسی ولی مگه کم درد کشیدی؟شبایی که از غصه از خواب میپریدی و دور تا دور خونه رو راه می‌رفتی و یادته ؟ یا اون روزایی که می‌رفتی یه گوشه از مدرسه آستین کاپشنتو گاز می‌گرفتی و از ته دلت زجه میزدی؟ یادته دعا کردی بمیری؟ جز خودت و خدات کی کنارت بود مگه؟ یادته ساعتها تو خیابونا راه می‌رفتی تا آروم بشی ولی حتی ارومم نمیشدی ؟ بمیرم برات که از همه بیشتر میخندیدی و همه رو هم میخندوندی ولی کسی نمی‌فهمید داری چه دردی می‌کشی 

تو همه چی رو همیشه خوب انجام دادی عزیزم 

اگه سنگ صبور بودی انقدر گوش دادی و انقدر صبوری کردی که حتی قلب خودت داشت میترکید واقعا

اگه قلبت شکست جوری شکست که تو سن کمم موهای سفیدت دراومد 

اگه عاشق شدی جوری عاشق شدی که ...

میبینی عاشقا نمیتونن حرفی ازش بزنن توام نمیتونی بگی چیا از سرت گذشته تو این راه 

امروز برات نوشتم تا بگم تو منِ قوی اینو فراموش نکن که یه خدایی داری به وسعت کهکشان که نمی‌ذاره بیشتر از این درد بکشی اون برات خوب میچینه فقط آروم باش و ازش بخواه 

دوست دارم صبور من همینجوری قوی بمون❤️

🙂