2777
2789
عنوان

بر پدر اونی که این خرافات رو ساخت ….

| مشاهده متن کامل بحث + 1236 بازدید | 22 پست
باز هم ازتون بی‌نهایت ممنونم  ولی متاسفانه نی‌نی‌یار های عزیز آنچنان اهمیتی به قسمت پیام های خ ...

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

باشه تو خوبی ،ولی ف ال صرفا جهت فانه واکثرا همه میدونن اینو ،بیشتراز خرافات ،سرت رو کددن تورندگی بقیه خطرناک و آزار دهندس 

ازلحاظ شرعی هم فا ل خوب باعث افزایش پویایی و امید به رندگی میشه ،امام حسین وحضرت محمد همین دیدگاه رو داره ،مفاتیح الجنان ،بابش دقیق یادم نیس متل ترم ۳ دانشگاه بود

گفتن هرفالیو باید به نیکی گدفت حتب اگه اتعاقای بد دیده شد له نبکی تعبیر کنید تا اتفافتب خوب بیفتد

مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین حرف ممکن رو زدید عزیز دل! ❤️✨ کاملا حرف شما درسته  ولی … ( خودتون جای خالی رو پر کنید! ...

عزیزم میشه درمورد این ک میگن ب هرچی فک‌کنی همون میشه جذبش میکنی اینم بگی

تاپیک قانون جذب عکسه باز نمیشه

عزیزم اگه خرافات پس چرا خواهر من ماه گرفتکی دارع روی بدنش؟ 

اون زمان مامانم نمیدونسته بارداره و ماه گرفتگی میشه مامانم پهلوشو میخارونه و دقیقا همون قسمت خواهرم دچاره ی لک میشه 

علت این چیه؟. 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

عزیزم اگه خرافات پس چرا خواهر من ماه گرفتکی دارع روی بدنش؟  اون زمان مامانم نمیدونسته بارداره ...

عزیز دل

دلیل اینکه خواهر شما لکه ی ماه گرفتگی و یا همون خال مادرزادی رو روی بدن خودشون دارن مربوط میشه به ژنتیک خودشون. 

این لکه روی بدن چیزی جز یک خال نیست! 

خورشید گرفتگی و ماه گرفتگی از لحاظ علمی هیچ 

تاثیری ( حتی یک ذره ) روی بدن انسان ندارن

مادر شما اگر به ماه نگاه نمی‌کرد و اونجا رو نمیخاروندن، باز هم این لکه روی بدن خواهرتون شکل میگرفت، چون هیچ ارتباطی بین ماه و بدن خواهر شما و یا هر کس دیگه ای وجود نداره.

زمانی که ماه گرفتگی شکل می‌گیره، کره زمین بین خورشید و 

کره ماه قرار می‌گیره و سایه ی زمین روی کره ماه میفته.

که این هیچ اتفاق خاصی نیست که بخواد روی بدن انسان و 

یا موجودات تاثیری بذاره.

به نظر خودتون سایه ی یک جسم چرا باید روی بدن فرد 

دیگه ای تاثیر بذاره؟ 

عزیز دل، هیچ ارتباطی بین این ماه گرفتگی و اون ماه گرفتگی وجود نداره. 

قدیمی ها خواستن برای این لکه پوستی یک اسم بذارن و به خاطر تشابه این لکه به ماه گرفتگی اسمش رو این گذاشتن.

و گرنه ماه و سایه سیاره زمین هیچ کاری به من و شما نداره!

عزیز دل، ازت خواهش می‌کنم منطقی فکر کن تا متوجه بشی این موضوع خرافات هست و حقیقتی نداره. 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
عزیز دل دلیل اینکه خواهر شما لکه ی ماه گرفتگی و یا همون خال مادرزادی رو روی بدن خودشون دارن مربوط م ...

مرسی 🌹❤

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

یبار دیگه تاپیکای منو گزارش زدی میدونم چیکار کنم .همش میخوای افکار بدون اساست رو تزریق کنی به بقیه ازاین به بعد حق  وارد شدن به تاپیکایی که من میزنمو نداری وگرنه حلال نمیکنم 

لایک نکنید .توروخدا 
یبار دیگه تاپیکای منو گزارش زدی میدونم چیکار کنم .همش میخوای افکار بدون اساست رو تزریق کنی به بقیه ا ...

عزیز دل 

خواهش می‌کنم یکم منطقی فکر کنید 

شما خیلی وقته که دنبال جادو جنبل هستین.

زشت نیست؟ 

نمی‌خواید بس کنید؟ 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان