2777
2789
من دوقلو بودم مامانم خیلی حالش بد بوده از همون ماهه اول تا 4 ماهگی بیمارستان بستری می‌شده هیچی نمیتو ...

من شیش روز مونده ب موعدم بی بی چکم مثبت شد و هر از گاهی دوطرف شکمم درد می‌کنه بنظرتع ممکنه حامله باشم دوقلو؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دوقلو دارم علایم خواستی نداشتم یکم حالت تهو اولیه بود رفع شد ولی سه ماه اول بارداری خونریزی داشتم که دکترم فکر کرد سقط شده فرستادم سونو اونجا معلوم شد که دوقلو هستن بعد بستری شدم بخیه زد بهم البته بگم من بارداری اولم بود فعلا بچه ی دیگه به غیر این دوقلوهام ندارم تابعد ببینیم خدا چی میخواد🤗

سلام گام شما ازیپم مصرف میکنی؟ راضی هستی؟

سلام نه عزیزم یبار تپش قلب داشتم رفتم تست ورزش اینا دادم خداروشکر مشکلی نداشتم بعد  گفت استرس داری گفتم نه بعد گفت شاید اضطراب درونی داری ی قرص می‌نویسم بخور ی ماه بعد بیا ببینم بازم ثپش قلب داری و...  که دیدم همین ازیپم زدم نت و چند جا پرسیدم گفتن داروی افسردگیه منم نخوردمش 

سلام گام شما ازیپم مصرف میکنی؟ راضی هستی؟

البتع یدونه دیگم بود متازیرو اونم برای تپش قلبم ولی من میدونم ناراحت میشم اینجوری میشم دیگه قرصا رو نخوردم از این چند تا دونه خوردم بعد ترسیدم عادت کنم قط کردم