2777
2789

تاپیک قبلیمم با همین عنوانه ، نظراتش کم بود دوست دارم نظر افراد بیشتری رو بدونم و ببینم جامعه چطوری به این موضوع نگاه میکنه ، با توجه به شرایط خودتون و دوروبرتون که دیدین بگید لطفا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به شانس و سطح طبقاتی داره. من ۳۴ سالگی ازدواج خوبی کردم خدا رو شکر. خودمون آشنا شدیم با هم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

من خواستگار میادبرام زیادم هستن ولی مالی ام نیستن مثلا میگن بیا بامادرما زندگی کن و...

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

بستگی به خود دختر داره که شاغل باشه وضعبت مالی خوبی داشته باشه  تحصیلاتش چی باشه  

واما یه استثنا هم هست اونکه  واقعا قسمتش باشه   دیگه هیچی شرایطی نمیخواد

🔴لطفا منو بصورت متوالی لایک نکنید 🔴
من بیشتر خواستگارام بعد از ۲۷ اومدن و بهترینها بعد از ۲۹ و همسرم ۳۱ سالگی اومد که از همه بهتر بود&nb ...

منم تا ۲۳ اینا یک نفرم نبود 😂 بعد میگن اون‌موقع خواستگار از درو دیوار میره بالا 

بنظرم بستگی به محیط اطراف خود دختر و شانسش داره