2777
2789
عنوان

چرا همه خواهان فرهنگیانن؟

222 بازدید | 33 پست

چرا؟

اونقدر ها هم مزایای زیادی نداره اکثر انسانی ها میگن میخوایم بریم فرهنگیان 

حتی از یه نفر که فرهنگیان میخونه به گوشم رسیده که گفته جای پیشرفت نداره

مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅          مرغ آمین همیشه بالای سرمه       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لایک لطفا 

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن

به نظر منم جای پیشرفت نداره و درآمدش هم کمه. ولی خب یه سری مزیت‌ هم داره، مثلا این‌که تو دوران دانشجویی، حقوق می‌گیرن و این‌که ساعت کاریش کمتره

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

دوره ما تربیت معلم بود جای فرهنگیان رتبه خوبم نمخاست اگر نمیزننمون کسایی ک میرفتن ک واقعا معلمی دوست ...

این مربوط به چه زمانی میشه؟ 

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن
پول میدن دیگه ماهانه 8 و نیم میلیون  تو باشی نمیری؟؟  کیف میکنی دستت تو جیب خودته

درسته اما چقدر کار کنی بازم حقوقت یکی باشه 

الان همه دبیرای من ناراضی هستن

مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅          مرغ آمین همیشه بالای سرمه       

منم انسانیم و میخوام برم فرهنگیان

خب به روحیه ام میخوره و میتونیم وقت آزاد بیشتر داشته باشم و تدریس رو هم دوست دارم،هر چند وکالت رو بیشتر دوست دارم ولی نمیتونم باهاش کنار بیام 😅

💚🌱