2777
2789
عنوان

خاستگارم به دلم نمیشینه 😖

295 بازدید | 15 پست

سلام دوستان امیدوارم حال تون خوب باشه 

ممنون میشم راهنمایی کنید 

من 20 سالمه و دانشجوام، همیشه دوست داشتم درسم و بخونم و برم سرکار از نظر مالی مستقل بشم 

یه خاستگار دارم که میشه برادرزن پسر خالم منو خونه خالم دیده بود و خوشش اومده بود 

خانواده خیلی خوبی داره از نظر مالی ام خیلی خوبن خونه و ماشین و اینا تکمیل 

خودشم دیپلم داره تو تولیدی پدرش کار میکنه و درآمدش خوبه 

راستش من اول خیلی از این آقا خوشم اومد 

ولی چند جلسه باهاش بیرون رفتم ولی انگار که از چشمم افتاد 😑 24 سالش ولی انگار خیلی بچس 

به مادرم میگم میگه اشکال نداره خب بزرگ میشه 

حالا بچگیش هیچی ولی کلا اخلاقامون باهم متفاوت ولی اطرافیانم میگن نمیشه که مثل هم باشین ولی به نظرم تفاهمم خیلی مهمه 

ببخشید طولانی شد❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میخام تمومش کنم ولی اطرافیانم همش میگن وقتی شرایط مالیش خوبه از دستش نده و نظرم و هی برمیگردونن ولی واقعا نمیتونم تحملش کنم انگار 

زنگ میزنه یا پیام میده با اکراه جواب میدم 

چن بار گفتم نه اما خانوادش بیخیال نمیشن 

بخدا فکر و خیال برام نمونده 

اصلا قبول نکن، اطرافیان که قرار نیست کل عمر اون آقا رو تحمل کنن زندگیت رو به بازی نگیر مطمئن باش بهتر از ایشون هم برات پیدا میشه

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

درسته تفاهم خیلی مهمه، بعضیا فکرمیکنن مثل کتابا و فیلمها آدمهای متفاوت به راحتی باهم کنار میان ولی خب متاسفانه همیشه اینطور نیس البته غیرممکن نیس. ولی خب هرچه قدر دونفر بهم شبیه تر باشن آرامش بیشتری هست تا دو نفر متفاوت نسبت بهم

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
درسته تفاهم خیلی مهمه، بعضیا فکرمیکنن مثل کتابا و فیلمها آدمهای متفاوت به راحتی باهم کنار میان ولی خ ...

میدونم عزیزم ولی منو ایشون انگار دنیامون کلا با هم متفاوت 

ایشون خیلی از معیار های منو نداشت مثل تحصیلات و شغل و... ولی من گفتم اینا اونقدرام مهم نیست ولی واقعا اخلاقاش و انگار نمیتونم تحمل کنم 

کلا باهاشم انگار حس خوبی ندارم میخام زود بره 

پیاماش و یکی در میون جواب میدم 

میدونم عزیزم ولی منو ایشون انگار دنیامون کلا با هم متفاوت  ایشون خیلی از معیار های منو نداشت م ...

منم همینو گفتم عزیزم، تفاوت هایی که انقد مشهوده و به چشم میاد خوب نیس، امیدوارم موقعیت های بهتری برات پیش بیاد

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی