خوبان۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/09 تعداد پست: 2622 عنوان عمل های زیبایی پریناز ایزدیار 2485 بازدید | 22 پست سلام.کسی الان سریال ارغوان و از آی فیلم میبینه؟پریناز ایزدیار توش بازی میکنه، به نسبت فیلم های آرامش. خیلی تغییر کرده...الان خیلی خوشگل شده.ضایع و تابلو نیست کارهایی که کرده. ولی خوب بوده.به نظرتون چه کارهایی کرده. من دوست دارم اینطوری تغییر کنم 1402/02/15 | 14:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بابانوو عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 990 هیچ عملی نکرده ک خودش ب مرور خوشگل تر شده خداجون مرسی ک هوامو داری نمیذاری بره چوب لا چرخ بدون به یادتم همیشه همه جا مهم نیست باشه روز یا شب :)
جادوگررررشهر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 17231 کاری نکرده ابروهاش خیلی باریک اینجا والان جا افتاده تر شده عملی نداره مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
دلنواز_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 17148 اره واقعا هر کار کرده خیلی طبیعی بوده آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
خوبان۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/09 تعداد پست: 2622 هیچ عملی نکرده ک خودش ب مرور خوشگل تر شده فکر نمیکنم. مثل ترک ها ...اونام کارهاشون تابلو نیست مثل ایرانی و عرب ها که خیلی ضایع هست
بانومهربان93 عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 3921 عمل نکرده فقط یه بار چشمش مژه ش رفته بود تو چشمش دقیق یادم نمیاد چشمشو عمل کرد ولی فکرنم از اون بلفارو عمل کرده آخه چشش بزرگ شده .خوبه چهره ش .
خوبان۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/09 تعداد پست: 2622 عمل نکرده صورتش پرشده همین پررشدن صورتش...چکار کرده پر شده.تزریق چربی که صورتم خیلی چاق و درست میکنه
۰۰۱۰ عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 46390 ژل گونه زده الان صورتش پرتر هست من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
elhamjoooooni عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 9705 همین پررشدن صورتش... چکار کرده پر شده. تزریق چربی که صورتم خیلی چاق و درست میکنه نه فک نمیکنم اون خیلی غیرطبیعیه
خوبان۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/09 تعداد پست: 2622 همین پررشدن صورتش... چکار کرده پر شده. تزریق چربی که صورتم خیلی چاق و درست میکنه بازم اشتباه نوشتم. تزریق چربی صورت و درشت میکنه.من انجام ندادم.ولی بعد از زایمان رژیم گرفتم و صورتم لاغر شده
هوووووففففف عضویت: 1401/09/25 تعداد پست: 15468 منی که اصلا ازچهره اش خوشم نمیاد نمیدونم چرا بازیگرباشخصیتیم هست تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸
خوبان۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/09 تعداد پست: 2622 بازم اشتباه نوشتم. تزریق چربی صورت و درشت میکنه.من انجام ندادم. ولی بعد از زایمان رژیم گرفتم و صور ... بینی شو مشخص نیست عمل کرده یا نه؟به نظر لیفت هم انجام داده