2777
2789
عنوان

بی‌بی چک منفی دو روز قبل موعد🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2113 بازدید | 28 پست
علائم که دارن میمیرم برای گوجه سبز که اصلا دوست نداشتم کمی سینه درد دارم و اینکه آمپول hcg هم زدم&nb ...

پس ان شالله مثبتی،اگه بی بی مثبت بود بیا اینجا بهمون بگو😍

بدین رواق زبرجد نوشته اند به زر،،،که جز نکویی اهل کرم نخواهد ماند😉🥰Turk qizi

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه اولین شکمم دوقلو بود باز قبل عقب انداختنم منفی بود 

ای جان،،،یادتون مثلا چند روز قبل موعد بی بی میزدید که منفی میشد؟

پس ان شالله مثبتی،اگه بی بی مثبت بود بیا اینجا بهمون بگو😍

انشالله حتما توکلم به خداست انشالله دامن همه ی منتظر ها سبز بشه منم توی اونا برام خیلی دعا کنید داستان طولانی داره زندگی من فقط دعا کنید منم به عنوان یه زن مادر بشم و طعمش و بچشم فقط بگم که ده ساله منتظرم و سه تا سقط و یه زایمان ۷ ماهه ۷ ماه پیشم داشتم بی بی چک مثبت خیلی دیدم ولی برام نموندن این سری باید استراحت مطلق بشم و دهانه ی رحمم دوخته بشه توروخدا برام دعا کنید که سالم بیاد بغلم هنوز،پسرمو نتونستم فراموش کنم چون دیرم باردار میشم خیلی برام مهمه که سریع حامله بشم منم تنبلی تخمدان دارم ولی خب خداروشکر هر ماه که اقدام بودم فولی ۱۹ داشتم اوضاعم خوبه دعام کنید این ماه مثبت باشه و بچم و بغل بگیرم مثل این سری مرده اشو ندن بغلم 😭😭😭😭😭😭😭😭

انشالله حتما توکلم به خداست انشالله دامن همه ی منتظر ها سبز بشه منم توی اونا برام خیلی دعا کنید داست ...

الهی به حق فاطمه ی زهرا خدا بهتون نی نی سالم و صالح بده،ان شالله دامنتون سبز بشه و دلتون شاد❤

درکتون میکنم،منم سقط داشتم،کلی بهم ریختم،هنوزم که هنوزه ترسش باهام هست.

الهی به حق فاطمه ی زهرا خدا بهتون نی نی سالم و صالح بده،ان شالله دامنتون سبز بشه و دلتون شاد❤ درکتو ...

مرسی قشنگم ممنونم بابت دعای قشنگت الهی،که حامله بشیم صحیح و سالم بیاد بغلمون  این مهمه چون هر سقط واقعا روحیه ی آدمو میکشه من پسرمو نمیتونم صورتشو فراموش کنم اونقدر ناز بود این بچه هنوزم گریه میکنم براش خدا هر کسو یه جور امتحان میکنه منه بدبختم اینجوری ولی ازش میخوام این سری سالم بیاد بغلم 

مآله من یه روز زودتر هم نشون داده و روز موعودم نشون میوه خیلی،خیلی کم رنگ البته

بستگی داره مال هرکس یطوره من خودمم 22م موعدمه دوست دارم الان بدم میگم منفی میشه بیخب

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭
مرسی قشنگم ممنونم بابت دعای قشنگت الهی،که حامله بشیم صحیح و سالم بیاد بغلمون  این مهمه چون هر س ...

بمیرم برای دلت عزیزم

ان شالله بهترین ها در انتظارتون باشه🤲

بستگی داره مال هرکس یطوره من خودمم 22م موعدمه دوست دارم الان بدم میگم منفی میشه بیخب

اره منتظر بمون،مثل من زود نزن