2777
2789
عنوان

آدرس سونوگرافی خوب برای غربالگری در اصفهان

| مشاهده متن کامل بحث + 37030 بازدید | 39 پست

من همه سونو های بارداریم را رادیولوژی روشن انجام می دادم ولی چون نوبت نداشت امروز مجبور شدم برم پیش دکتر سجادی فر رادیولوژی سپهر، بدترین سونو بود اول اینکه خیلی شلوغ بود و دوم نخوابیده پاشدم، اصلا برای مریض وقت نمی گذاره، با اینکه گفتم استراحت مطلق هستم 3 ساعت تمام نشستم تو نوبت ولی سونو روشن با منشی ها هماهنگ می کردم و شوهرم زودتر میرفت و بعد که میومد دنبال من یک بار همون موقع که رسیدم رفتم داخل و دفعه بعد نیم ساعت بعد که یه ربعش را رو تخت رادیولوژی دراز کشیدم، نوبتم شد. 

من همه سونو های بارداریم را رادیولوژی روشن انجام می دادم ولی چون نوبت نداشت امروز مجبور شدم برم پیش ...

سلام خوده دکتر سجادی فر بود یا جایگزین داشت؟

دوست من میگفت خیلی با دقته و جنین و با دقت ب من و همراهم نشون دادو از این حرفا

حالا ک شما اینجور گفتی دو دل شدم برم

خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها  و مهراد 👨‍👩‍👦‍👦

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خوده دکتر سجادی فر بود یا جایگزین داشت؟ دوست من میگفت خیلی با دقته و جنین و با دقت ب من و همرا ...

بله خود خانم دکتر بود، اصلا وقت نمی گذاره،  من همین سونو چکاپ حاملگی و وزن را یکبار دیگه پیش خانم دکتر روشن انجام داده بودم کلی وقت گذاشت و وقتی دید من نگران بند نافم دوباره چک کرد و برام توضیح داد، حتی هر بار که میرم میگه الان بچه چشکلی تو شکمت خوابیده و همیشه یک عکس از صورتش برام رو سونوم می‌گذاره ولی تو سونو سپهر نخوابیده پاشدم، 

منم سونوی روشن برای آنوماالی و ماهای آخر رفتم خیلی بادقت انجام میده و مهربونه البته آنومالیش آزاد بو ...

عزیزم برای تعیین جنسیت تو هفته ۱۲به شما درست گفت؟

میخوام ببینم وقتی جنسیتا میگه درسته یا نه

منم برای سونوسه ماهگی وچهارماهگی رفتم روشن 

بهترین سونوگرافی عمرم بود 

خیلی دقیق وبا حوصله وخوش اخلاقن وهمه چیو توضیح میدن ولی خب نوبتاشون دیر به دیر از دوماه قبل باید نوبت بگیری مخصوصا ان تی وآنومالی