2777
2789
عنوان

امروز بابام بهم گفت خودتو بکش😔

261 بازدید | 17 پست

صبح  باهم بحثمون شد گفت عرضه نداری کنکور قبول بشی  5 ساله هیچ گوهی نمیشی برو خودتو بکش هیچکی نمیاد ترو بگیره اخه من اصلا قیافم خوب نیست زیبایی نداره صورتم 

دیگه هیچ امیدی به زندگیم ندارم تا العان هیچی نخوندم از العان به بعدم امید ندارم به خودم العان هیچکی خونه نیست میگم خودم بکشم برگشتن ببینن مایع خجالتشون مرده خمه بدبختیشون تموم شدن 

خاکی دریایی  دختر کوچکی که بزرگ میشه. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از همین الان شروع کن به درس خوندن.تنها راهت همینه که درس بخونی و کنکور قبول شی و مستقل بشی

شاعر میگه :لا تقسوا علی أنثی إلا فی عناقها…به زن سخت نگیریدمگر به هنگام در آغوش کشیدنش :))

وقتی بدون کنکور هم میشه رفت دانشگاه چرا ۵ سال عمرتون الکی هدر داری ؟ 

یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋                                                                   اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮

خب عزیز من دختر جون چرا وقتی پنج ساله کنکور رو قبول نمیشی هنوز ادامه میدیش.این همهههه هنر این همه مهارت چرا نمیری دنبالشون.به خدا همه اونایی هم که کنکور دادن و قبول شدن و رفتن دانشگاه سر کار نیستنا.توروخدا مسیر زندگیتو پیدا کن

واسه تغذیه‌ی مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن!

نكن بشين درست بخون دانشگاه قبول ميشي با يه پسر خوبم آشنا ميشي ازدواجم مي كني بعضي از پدر و مادرها عقل ندارن فكر مي كنن اين جوري بگن بچه تحريك ميشه درس مي خونه در ضمن ازدواج به قيافه نيست به شانسه 

من ضعیفم چی کار کنم، تحمل هیچیو ندارم  از خودم عاجزم

عاجز نباش، اگه قرار بود کنکور قبول شی توی این 5سال میشدی، درسو ببوس بذار کنار، برو دنبال کار یا یه مهارتی چیزی، ببین تو چی استعداد داری

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

پنج سالللل😳😳😳 تا سه سال اوکیه اما پنج سال خودش یه عمره اگه هر رشته ای پنج سال پیش رفته بودی الان دیگه فارغ‌التحصیل تحصیل شده بودی از دانشگاه و داشتی دیگه کار میکردی یه مهارتی یاد بگیری یه کاشت ناخنی کارایی زیبایی درامدش هم زیاده دیگه بیشتر از این عمرت تباه نکن