2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای متن جاش تو نی نی سایت نیست. این سایت هست که ما زن ها بتونیم درد و دل کنیم . خانواده ی شوهر من اذیتم میکنن به کی بگم؟به مادرم که ناراحتی قلب داره. به دوستم که داداشش سرطان داره یا همسرم؟؟!!!!!!! 

ای متن جاش تو نی نی سایت نیست. این سایت هست که ما زن ها بتونیم درد و دل کنیم . خانواده ی شوهر من اذی ...

درد دل خالی چه فایده داره عزیز؟ درددلی که صرف غرغر باشه نه تنها حال شمارو خوب نخواهد کرد بلکه بدتر و بدتر هم خواهد کرد. کمک و مشورت و راهکار گرفتن غیر از غرغر کردن و بدگویی و منفی نگریه.

ای متن جاش تو نی نی سایت نیست. این سایت هست که ما زن ها بتونیم درد و دل کنیم . خانواده ی شوهر من اذی ...

وقتی بدی‌شون رو می‌گی حال خودت رو بدتر می‌کنی، نفرتت ازشون بیشتر میشه، چهارنفر میان باهات همدردی می‌کنن و بهت حق می‌دن که حالت بد و بد و بدتر بشه و بمونه... 

خوبی‌های زندگیت رو کشف کن، بگو ، شکر کن، حال خودت رو بهتر کن و برای مشکلاتت دنبال راهکار باش و مشورت بگیر، بدون آه و ناله...

این چیزیه که خودم تجربه کردم . اونطوری حال آدم بدتر میشه و اینطوری کلی بهتر

درد دل خالی چه فایده داره عزیز؟ درددلی که صرف غرغر باشه نه تنها حال شمارو خوب نخواهد کرد بلکه بدتر و ...

من مشاور دارم. هفته ای ی بار . یکشنبه ها. گاهی دو بار. ولی اینجا رو هم دوست دارم. خیلی خوبه. چون هم کمک میگیرم و هم کمک میکنم. حرفتون درسته ولی من نیاز به درد و دل هم دارم

وقتی بدی‌شون رو می‌گی حال خودت رو بدتر می‌کنی، نفرتت ازشون بیشتر میشه، چهارنفر میان باهات همدردی می‌ ...

حرفتون حق. ولی نفرت ندارم ازشون.فقط دور شدم و جدا شدم ازشون. خیلی حالم درست شده. روانشناسمو من خیلی تلاش کردیم که رابطه مون رو باهاشون احیا کنیم ولی از بس گاردشون زیاد بود اصلا نشد که نشد. حالا کسایی که تجربه هاشون عین منه رو راهنمایی میکنم که قبل از ضرر به فکر فایده باشن

من مشاور دارم. هفته ای ی بار . یکشنبه ها. گاهی دو بار. ولی اینجا رو هم دوست دارم. خیلی خوبه. چون هم ...

خیلی خوب. خداکمکت کنه عزیز. در کنارش داشته‌هات رو هم ببین، تلاش کن ببینی حتی اگر حس می‌کنی کمه یا نیست، خیلی کمکت خواهد کرد... خدا خیلی در زندگی بهمون لطف کرده و اینا بهمون روحیه و امید برای تلاش و رفتن و اصلاح می‌ده.

موفق باشی 

حرفتون حق. ولی نفرت ندارم ازشون.فقط دور شدم و جدا شدم ازشون. خیلی حالم درست شده. روانشناسمو من خیلی ...

چقدر خوب که تونستی دور بشی.

خداخیرت بده... پس فضای راهنماییه نه غرغر... این خیلی خوبه 

تپیک های پر فحش و تشویق به رفتار نا مناسب و خاله زنکی رو نمیخونم. مثلا وای جاری پررو. وای خواهرشوهرم اینجور. طرف راهنمایی نخواسته فقط قصدش غیبت بوده.اینا رفتارهای سالم نیست.