2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام استارتر عزیز ببخشید تو تایپک ها دیدم نوشتی همسرتون دوتا از دریچه های قلبش گشاده. منم رفتم دکتر بهم گفت دوتا دریچه تو گشاده سونو گرافی و ازنایش برام نوشته. ولی ازش پرسیده خطر ناکه با نع جواب نداد میشه بپرسم همسرتون چن سال ب مشکل برخوردن. 

اگه امضامو خوندید سلامتی همه ی پدر مادرای عزیز یصلوات بفرستید 😘♥
سلام استارتر عزیز ببخشید تو تایپک ها دیدم نوشتی همسرتون دوتا از دریچه های قلبش گشاده. منم رفتم دکتر ...

سلام همسرم نه من خودم مشکل دریچه ای دارم مدتهاست دیگه دکتر نرفتم چون دکتر گفت فعلا مراقبت کن نیازی به چیز دیگه نداری فعلا هم خوبم خداروشکر مگه ابنکه خیلی خسته لشم یا ناراحت که اونموقع دیگه درد ونفس تنگی میگیرم

عزیزم انشالله همیشه تنتون سالم باشه منو دکتر سونو گرافی نوشته ازمایش هم برام نوشته. بچه کوچیک دارم خیلی نگرانم. نکنه اتفاقی بهم بیاقته 

اگه امضامو خوندید سلامتی همه ی پدر مادرای عزیز یصلوات بفرستید 😘♥
عزیزم انشالله همیشه تنتون سالم باشه منو دکتر سونو گرافی نوشته ازمایش هم برام نوشته. بچه کوچیک دارم خ ...

انشاالله که چیزی نمیسه یک خانم دکتر به من گفت گشادی دریچه قلب واسترسی که از اون ناشی مبشه توی خانمها طبیعیه