2777
2789

نامزدم تا قبل عقدمون، خیلی خوب بود با اینکه خیلی وقته از هم شناخت داشتیم از بچگی..

ولی از وقتی عقد کردیم، انگار بعضی رفتار و کاراش برام غیرقابل هضمه و نگرانم میکنه.

خواب بود کنارم، بعد گوشیش زنگ خورد رفیقش بود این وقت شب زنگ زده بودبراش. گفت بیا بریم بیرون قلیون بکشیم حالم خوب نیست..

بعد دیدم اینم با اون قیافه خواب الود و درب و داغونش😑😂دار حاضر میشه. منم قرنیه چشام زده بود بیرون از تعجب.. گفتم کجااااا؟! گفت برم پیش فلانی حالش خوب نیست.. بعد سریع رفت..

خواهرشوهرم سریع اومد تو اتاق، گفت محیا این کجا رفت،؟ گفتم رفت پیش فلان رفیقش. میگه خب به فلانی بگو ک دیگ هسمرم متاهل شدع این وقت شب نکشینش بیرون..

منم گفتم خب داداش تو باید فهم داشته باشه ک زنشو این وقت شب تنها نزاره و نره بیرون😓😓

الان جای اون خواهرشوهرم کنارم لم داده💓

واقعاا چجوری بهش بگمممم ک من خوشم نمیاد این وقت شب برع بیروننن؟

از طرفی میگم قهر کنم بزارم برم خونه بابام اینا، ولی هعی میگم بزار یکم از عقدمون بگذره، وگرنه زود قبح این کارا شکسته میشه و من بی ارزش میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بزرگ میکنید مسائل رو

فردا بهش بگو نیاز دارم کنارم باشی و اینکه وقت و بی وقت دوستات یا هرکسی زنگ بزنه و بری درست نیست و میدونم که دوسداری کنار دوستات باشی و رفیق واقعیشون هستی ولی اینکه به خودت و زندگیت اهمیت بدی مهم تره و اینا

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
توی عقد میخای قهرمانی بری خونه ی بابات؟!اصلن متوجه نشدم این قسمتشو،....کارشوهرتم بد نبوده ها خیلی جا ...

بله عزیزم عقد هستم، ولی رسممون اینه خونه پدرشوهر باید باشیم تا زمان عروسی..

ولی اگه بهش سخت نگیرم عادت میکنه، دیشبم تا دیروقت خونه نیومد اخرشم من و پدرشوهرم رفتیم دنبالش😑🤗

همین چیزا نگرانم میکنه😥

سعی کن با سیاست بهش بفهمونی هر چیزی جای خودشو داره 

من سیاست نداشتم ک الان تو اتاق خواب سرد خوابیدم اونم ساعت ۱ شب با بوی گند عرق دهنش اومده خوابیده تو حال ایشالله دیگه بیدار نشه همون بو بشه کافورش هوففف🤬😤

بله عزیزم عقد هستم، ولی رسممون اینه خونه پدرشوهر باید باشیم تا زمان عروسی.. ولی اگه بهش سخت نگیرم ع ...

چه جالبه رسمتون،تا بحال نشنيده بودم? معمولا چه مدت عقد مي مونيد? اگه دوست داشتي بگو اين رسم مال کجاست

سن شوهرت چقدره?

ببين من جات بودم به پدرشوهرم مي گفتم و گله مي کردم،بزار اون به رفيقاش بگه،تو خودتو بده نکن،از همين خواهرشوهرت بخواه به باباش بگه بزنگه به رفيقاي پسرش و اينارو بگه