2777
2789
عنوان

خانما کمک

60 بازدید | 6 پست

بچه ها من و شوهرم هردو کار می کنیم و باهم دوتایی قسط و اجاره و ...میدیم تازه ماشینمون رو هم فروختیم مدتی بعد من تازه فهمیدم مادرشوهرم رفته از همسرم پول گرفته رفته واسه خودش طلا گرفته .باور کنید حسود نیستم من همیشه هرچقدر در توانم بوده کادو و لباس و اینا گرفتم ولی واقعا از این کار ناراحت شدم چون الان شرایطمون خوب نیست.چیکار کنم به شوهرم چه جوری بفهمونم که کارش درست نبوده !می تونسته بگه که الان ندارم رفته پول اقساط و داده مادرشوهرم طلا بگیره

خیلی رک و‌جدی بهش بگو‌میخوام باهات صحبت کنم

الان شرایطمون اینجوریه و‌ سنگینه و‌ داریم خرج های اضافی رو کم میکنیم 

ولی فهمیدم که طلا گرفتی برای مامانت و‌توی‌این‌اوضاع ما باید بیشتر رعایت کنیمو اینا

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی رک و‌جدی بهش بگو‌میخوام باهات صحبت کنم الان شرایطمون اینجوریه و‌ سنگینه و‌ داریم خرج های اضافی ...

یعنی از شدت ناراحتی خوابم نمیبره صبح میشینم جدی باهاش حرف میزنم نظرت خیلی خوبه

یعنی از شدت ناراحتی خوابم نمیبره صبح میشینم جدی باهاش حرف میزنم نظرت خیلی خوبه

عزیزمم

چشماتو ببند کمی نفس عمیق بکش دیگه کاریه که شده

فقط سعی کن دعوا راه نندازی و اینکه اگه همسرت خواست دادو بیداد کنه خیلی جدی و محکم بهش بگو که دارم منطقی باهات صحبت میکنم!

( اسی ناراحت نشیا ، من همسرتو نمیشناسم برا همین احتمالات رو گفتم)

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
عزیزمم چشماتو ببند کمی نفس عمیق بکش دیگه کاریه که شده فقط سعی کن دعوا راه نندازی و اینکه اگه همسرت ...

نه حرفات منطقی همسرمم کاملا خونسرد اصلا عصبانی نمیشه منم فردا باهاش صحبت می کنم ببینم چی میشه