2777
2789
عنوان

اگر بخواین دلایل وجود خدا رو به کسی بگین چه دلایلی میارین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 32 پست

خدا همون کسی هستش که به وقت تنهاییت تو دلت باهاش صحبت میکنی

همون کسی که تو دلت باهاش قول قرار میگذاری

همونی که تو دلت بهش میگی اگر به این خواسته برسم این کارو میکنم

همون کسی که وقتی گریه میکنی میخوای یک نفر ببینه اشکاتو و درکت کنه همون حس از جانب خداست

میشه اگه این پستو میبینی و راضی هستی برا هرچند تا که دلت میکشه ذکر یا ودود بگی مهربون🫂؟

اسمم ثمین هست.

به نیت اینکه عشقم خودش برگرده آشتی کنیم به هم برسیم ازدواج داشته باشیم مانع ها و چشم زخم ها دفع شه🙂❤

{تعدادی که میخونین رو بگین خیلییی ممنون میشم مهربونا اجرتون با ♡الله♡}

الهی خدا شادتون کنه🥺🙏🏻🦋♡🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چون مشکلات از بالا و پایین آمدند و چشم هایت از وحشت فرو رفتند و تمام وجودت لرزید،گفتم کمک هایم در راه است و چشم دوختم که ببینم باورم میکنی اما به من شک داشتی...سوره‌ احزاب آیه ۱۰ 

صبر اوج احترام به حکمت خداست ...نقاش بال پروانه سرنوشت تو رو هم نوشته 🌹

نظم عجییییییب و غریب این دنیا ساختار بدن‌انسان یکی از عجیب تریناشه گاهی بهش که فکر میکنم به خود ...

کاش منم مثل شما یقین داشتم میدونم خیلی آرامش بخشه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  _  ای هیچ برای هیچ  بر هیچ مپیچ  _  دانی که پس از عمر چه ماند باقی  _  مهر است و محبت است و باقی همه هیچ ...

براي كسي نگفتم و نميگم ولي حتما خدايي وجود داره كه اين دنيا با اين عظمت افريده شده! اگر خدا نبود كره ي زمين و ادمهاش از كجا  پيدا شدند! يعني همين جورياز اول ادمها تو دنيا ول بودند! و دومي اينكه   داشتن وجدان ادم و روحش  اينكه مثل روبات نيست! نميدونم چه جوري و با چه جملاتي منظورم رو به شما انتقال بدمولي خودم ميدونم چي ميگم! 

خدا همونیه که هروقت تنها بودم پیشم بود. هروقت اشتباه کردم بخشید ولی اگه تکرار کردم تنبیه کرد که رشد کنم.

همونی بود که وقتی تهت ناروا زدن اون میدونست که اشتباه میکنن و حقمو ازشون گرفت و میگیره‌. همونیه که دوسش دارم همونیه که دوسم داره. از مادر به من نزدیکتر و مهزبونتره. از ته ته ته قلبم عاشقشم:) به حس عجیب که هروقت فکرش کنم گریه میکنم نا خود آگاه

خب یکی دوتاشو خلاصه بگو . یا اگر منبعی میشناسی بگو برم مطالعه کنم

فلسفه عزیزم ...اثبات خدارو از فلسفه ۱۲ هم شروع کن ...نظریه شرط بندی.....قانون شماره یک طبیعت ....هیچ چیز از هیچ چیز پدید نمی آید و هر پدیده علتی دارد ....معنی فارسی قرآن از اول اول شروع کن خود کتاب و فقط فارسی ..‌.از نظر علمی بخون...ولی راهای اثبات رو بخون ...فلسفه 

من خدارو توی خواب شناختم وقتی از چندتا اتفاقای اینده با خبرم کرد و قبلش توی خواب دقیقا همون اتفاقات ...

کاش برای منم اتفاق میفتاد

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  _  ای هیچ برای هیچ  بر هیچ مپیچ  _  دانی که پس از عمر چه ماند باقی  _  مهر است و محبت است و باقی همه هیچ ...
فلسفه عزیزم ...اثبات خدارو از فلسفه ۱۲ هم شروع کن ...نظریه شرط بندی.....قانون شماره یک طبیعت ....هیچ ...

ممنونم دوست عزیزم

بچه ها من همه پیاماتونو دارم با دقت میخونم چون خیلی نظراتتون برام مهمه . ببخشید تک تک نمیتونم جواب بدم.