2777
2789

میدونم بستگی به دکتر و مواد و شهر و ... داره ولی در کل هزینش چقدر شده؟؟؟و اینکه ترجیحا اگر اخیرا انجام دادین بگین چون میخوام قیمت الان رو بدونم

و اینکه هر کدوم رو انجام دادین قیمت همون رو بگین مثلا اگر فقط یکی رو انجام دادین قیمت همون یکی رو بگین اگر نه بگین هر کدوم چقدر شده هزینش

طلاق بگیرید،مهاجرت کنید،استعفا بدهید وبجنگید اما تحمل نکنید!تحمل دروازه ی جهنم است🩶خیانت عبارت است از انجام هر کاری که می دونین اگر شریک عاطفیتون اونجا بود انجامش نمی دادین🩶🥀عاقبت،همه ی ما زیر خاک آرام خواهیم گرفت؛ما که روی آن دَمی به همدیگر مجال آرامش ندادیم🖤بر این اصل زندگی کن!بودنشان زیباست✨️ و نبودشان ضرری ندارد🤷🏼‍♀️

روکش دندون۷

شد ۳وخوردی

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روکش دندون۷ شد ۳وخوردی

راضی هستین؟اذیت نمیشین موقع غذا خوردن؟

طلاق بگیرید،مهاجرت کنید،استعفا بدهید وبجنگید اما تحمل نکنید!تحمل دروازه ی جهنم است🩶خیانت عبارت است از انجام هر کاری که می دونین اگر شریک عاطفیتون اونجا بود انجامش نمی دادین🩶🥀عاقبت،همه ی ما زیر خاک آرام خواهیم گرفت؛ما که روی آن دَمی به همدیگر مجال آرامش ندادیم🖤بر این اصل زندگی کن!بودنشان زیباست✨️ و نبودشان ضرری ندارد🤷🏼‍♀️
راضی هستین؟اذیت نمیشین موقع غذا خوردن؟

ارع ببین طرف باید کارش خوب باشه وگرنه اذیت میشی

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

روکش دندون اسفندماه ۱۹۰۰

الان میبینم خیلیا بدون عصب کشی روکش کردن

میتونم بپرسم مشکل دندون چی بوده که بدون عصب کشی روکش کردین؟

میشه از تجربت بگی  درد داشت؟  چقد حراجی طول کشید  و اینکه کره ایه یا سوئیسی

آلمانی

۴۰ دقیقه

بخیه هاش رو مخم بود

بعدش با مسکن دردی نداشت زیاد قابل تحمل بود اما تا دو هفته دردش بود

تمام زندگیم گل پسرام💙🧿

من چندماه پیش کلینیک دندانپزشکی آرتمیس انجام دادم خیلی راضی بودم ولی الان خبر ندارم شمارشو برات میذا ...

چه کاری انجام دادین و هزینش چقدر بود؟