2777
2789
عنوان

بیاین بگین همین الان به چی فکر میکنید و ذهنتون درگیر چیه :(

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 107 پست
منم عروسیم  و الان که نامزدم رفته پیش رفیقاس از ساعت ۵و هنوز نیومده حتی ی زنگ سی ثانیه ب من نز ...

هعییی نامزدم منم اینطوریه جدیدا😢تا بهش پیام ندم اصلااا سراغمو نمیگیره.. وقتی میاد خونه خوبه هاا، ولی بیرون میره اصلا منی وجود ندارم براش😥

به فردا که میخوام برم عروسی  یارو 7000 هزار دعوتی داره تو این گیری  ویری  دارم فکر میکنم شال چه رنگی بپوشم  بعد میگم شلوغه کی به کیه  کسی منو نمی بینه.نوبت آرایشگاه هم نگرفتم گفتم خودم تو خونه آرایش میکنم خواهرم اینا نوبت زدن آرایشگره گفته 4صبح بیاید  سه تاعروس دارم نمیرسم شمارو تا9 صبح آماده کنم🤣🤣🤣خلاصه ذهنم مشغول عروسی فرداست

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غم عااااااالم، 

ینی الان خواهرم خوابیده؟

بابام کی میاد پس 

امروز ب مامانم زنگ نزدم ببینم سرکار رفتنه یا نه،

چرا خوابم نمیبره ، 

چجوری بهش بگم ک نمیبخشمش چون دو هفته اس گردنم درد میکنه

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

دلیل حاجت روا نشدنم چیه

چیه که مانع استجابت دعامه

چرا خداوند بعد از اون همه دعا و نماز و چله و از اینا مهمتر تلاشایی که کردم حاجت روام نکرد

چرا هیچ کدوم از ائمه ی اطهاری که بهشون توسل جستم جوابمو ندادن  

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج
خدایی بگم؟😐 ب فکر اینم ک برم دسشویی یا بگیرم بخوابم.دارم گنجایش مثانه ام رو اندازه گیری میکنم ک تا ...

وای منم در همین لحظه این فکرو کردم خخخخ 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

واییی امیدوارم ی روز حتیییی ی روز بی دغدغه رو تجربه کنیم😢

استادمون گفت تنها روزی ک هییییچ دغدغه و غمی ندارید روز مرگ تونه. 

متاسفانه زندگی همینه، بدبختی و مشکلات میان و میرن. 

وای منم در همین لحظه این فکرو کردم خخخخ 

😂😂دغدغه های ملتو اونوقت ما...😂

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.