2777
2789
عنوان

بیاین بگین همین الان به چی فکر میکنید و ذهنتون درگیر چیه :(

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 107 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو فکریم ک کی وروجکا میخوابن🤣

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

دندونم خراب شده پول ندارم درستش کنم دارم درد میکشم

پول رهن و کرایه خونه امسال زیاد شده چ خاکی ب سرمون بریزیم

پسرم باید بره پیش دبستانی پول نیست

مشکل روده دارم 

زندگیم همش جنگ و دعواس 

تو فکر پدرمم هستم فوت شده 

خیلی گرفتارم خیلیییی😔

میشه برای حاجتم صلوات بفرستید...خدا خیرتون بده❤❤

بیکاری شوهرم بی پولی یخچال خالی بچه های گرسنه بچه کوچیک مریض و فردایی که نمیدونم به بچه هام چی بدم چی بگم شام نداستیم نهار هم بگم نداریم😓رفتم مغازه یه ماکارونی بگیرم گفت اول طلب اولتون بدین بعد بیاین

عاشق امام رضام آرزومه یه روز برم پابوسش 🥺 آقا جان توروجان جوادت بطلب معجزه کن بیام پابوست آقاجان😭 دوستان عزیز برای مدت کوتاهی وضعیت نامساعدی داریم خواهش میکنم هرکی چله برای حاجت یا ختم قران برای اموات خواست بهم درخواست بده ...ممنون میشم برای درست شدن اوضاع زندگیمون دعام کنید خیر ببینید🤲

گرسنه مه😑هوس فست فود کردم. معدم داغونه مامانم میگه ماست بخور. 

اینا ب کنار 

فکر نامزدیم

اینکه کنار خونواده ام میمونم یا میرم شهر دیگه

فکر پیدا کردن کار 

فکر ارشد. 

فکر شنواییم

فکر اینکه جایی ک عمل کردم چرا درد میکنه

فکر اینکه برم دندونای عصب کشی مو توپر کنم. 

فکر اینکه دوستام چرا اون اندازه ک من اهمیت میدم بهشون اهمیت نمیدن. 

فکر اینکه چرا خواب دیدم با نامزدم دعوا کردم و اعصابم خورده. 

ولی بیشتر مشکلاتم با پول گره خورده

درگیر تایمک قبلم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بیا تاپیک اخرم برات ایه الکرسی بخونم

❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ‌فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜