2777
2789

چند ماهیه, که کارایی که قبلا ازش لذت میبردم مثل خرید, تفریح, فیلم و ....دیگه لذتی نداره برام

یعنی هیچ علاقه ای ندارم فیلم ببینم یا خرید کنم, هیچیییی

بعد دیگه بزور میخندم و خنده هام همش مصنوعی ,درحالی که قبلا خوش خنده بودم

احساس گریه هم ندارم حتی, انگار بی روح شدم,

بعد همش حس میکنم دیگران منو بزور تحمل میکنن و از من خوششون نمیاد

بعد همش احساس میکنم اعصابم خرابه

19 سالمه, روانپزشک رفتم قرص اس سیتالوپرام یا همون ازیپم داد, گفت بعد یکی زو ماه حالت خیلی بهتر میشه, ولی الان سه ماه هست گذشته و هیچ تغییری حس نکردم

برای سلامتی امام زمان صلوات

اره افسردگیه ولی خیلی شدید نیست اولاشه جدی بگیر تا بدتر نشده حتما حتما برو روانشناس در کنار روانپزشکت

گاهی در قعر چاه گاه بر قله آسمان، بایپولار!                              کاهش وزن ۱۲ کیلویی در ۱۲ ماه: وزن اولیه ۷۲ کیلو قد ۱۷۲                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره افسردگیه ولی خیلی شدید نیست اولاشه جدی بگیر تا بدتر نشده حتما حتما برو روانشناس در کنار روانپزشک ...

هزینه های روانپزشک سرسام اوره, لعنت به این کشور به جای اینکه هزینه های درمان ارزون باشه که همه بتونن استفاده کنن, اینطوری وحشتناک

برای سلامتی امام زمان صلوات
هزینه های روانپزشک سرسام اوره, لعنت به این کشور به جای اینکه هزینه های درمان ارزون باشه که همه بتونن ...

دقیقا

من بخاطر پولش ول کردم وگرنه تقریبا ۶ ساله درگیر دوقطبیم برام روانپزشک رفتن از نون شب واجب تره

گاهی در قعر چاه گاه بر قله آسمان، بایپولار!                              کاهش وزن ۱۲ کیلویی در ۱۲ ماه: وزن اولیه ۷۲ کیلو قد ۱۷۲