2777
2789
عنوان

شما چی؟ شک نمیکنین از این کار شوهرتون؟؟؟؟ 🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 58 پست
چارچوب چ ربطی داره ب کار داشتن ی مرد همونجور ک توجه و محبت میکنه ب خانومش کارای بیرون از منزل هم دار ...

درسته آزادی فرد رو نباید گرفت ولی یه زن باردار این ساعت شب نباید تنها بمونه که همسرش بره پیش رفیقاش باغ... 

البته استارتر بعدها در کامنتهای بعدیش گفت رفته آبیاری باغ و... که خوب لابد مجبور بوده چون لابد نوبت آبش بوده 

ولی اینکه برای تفریح با دوستاش تا الان مردی تو باغ باسه و زن باردارو دوتا بچه کوچیک رو خونه تنها بزاره نشانه بی فکری و بی مسیولیتی و خودخواهیه 

درضمن زیر سر بلند شدن خیلی بدتر از مراقب نبودن و.... 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

زنگ زدم دوباره جواب داد. گفت تو راهم. یه ربعه میرسم.  ولی جواب ندادن تلفن رو اصلا دوست ن ...

بد به دلت راه نده برای کار رفته، نرفته خوشگذرونی 

اولش فکر کردم رفته باغ با دوستاش تفریح و دورهمی

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شایدم هورمونام قاطی شده.. از سر شبه دارم گریه میکنم. 

خب ببین عزیزم شما ب محبت بیشتری احتیاج داری سعی کن منطقی تر فک کنی خودتو با افرادی ک از تو شرایط پایین تری دارن تو زندگی مقایسه کنی ببین چ آقا و با شخصیت هستن ک ب شما اطلاع میدن با وجود این ک میدونن قهرین ولی قهرو کشدار نکردن ب شما بابت قهرتون خرده نگرفتن و شماتتون نکردن حتما باهاشون راجب این ک محبت بیشتری میخواین صحبت کنید و حتما خودتونو واسشون لوس کنید مگ نمیگین کمبود محبت دارین و گریه میکنید خب با مهربونی از شوهرتون درخاست محبت کنید ایشون خسته کوفته میان میبینن اخماتون توهم و روترش میکنید خب انگیزه اشون برا خوش اخلاقی کم میشه اول از خودتون شروع کنیدمشکلتون ب عقیدم سطحی هس ی روانشناس و مشاور خانواده برین نزارین سر سوتفاهم های کوچیک فاجعه رخ بده

کاش افرادی ک ادعای عاقل بودنو عقل کلی میکنن از پس درک مسائل خیلی ساده و کودکانه امثال من برمیان بجا مسخره کردن راهکار بدن بحث ناراحت شدنش ب کنار واس شان خودشون بده ک ادعای دانایی میکنن و هیچی نمیدونن در باره درک کردن انگار ماها دوس داریم فق درک بشیم ن ک درک کنیم! دراخر درد ما از توقعات بزرگ نیس درد ما از براورده نشدنه حداقل ترین نیازامونه در ضمن لطفا شعار ندیم و حرف پیجای زرد و دو زاری اینستارو اینجا تکرار نکنیم وقتی هیچ بویی از مشکلات بقیه نبردیم:)
ممنون از نظر لطفت 🌹💜 آره کاملا موافقم.بعضیا فک میکنن برای اداره زندگی و حکومت کردن باید طرفو ز ...

چون تو جریان رابطه نیستن تعصبی نظر میدن شاید اصن مقصر این ماجرا آقا نباشه شاید خانوم باشه منم خودمو میزارم جای اون آقا واقعا نا امید میشم از شرایط زندگیم

کاش افرادی ک ادعای عاقل بودنو عقل کلی میکنن از پس درک مسائل خیلی ساده و کودکانه امثال من برمیان بجا مسخره کردن راهکار بدن بحث ناراحت شدنش ب کنار واس شان خودشون بده ک ادعای دانایی میکنن و هیچی نمیدونن در باره درک کردن انگار ماها دوس داریم فق درک بشیم ن ک درک کنیم! دراخر درد ما از توقعات بزرگ نیس درد ما از براورده نشدنه حداقل ترین نیازامونه در ضمن لطفا شعار ندیم و حرف پیجای زرد و دو زاری اینستارو اینجا تکرار نکنیم وقتی هیچ بویی از مشکلات بقیه نبردیم:)
بد به دلت راه نده برای کار رفته، نرفته خوشگذرونی  اولش فکر کردم رفته باغ با دوستاش تفریح و ...

رفتن هم آب بدن هم باهم باشن و خوش گذرونی!!!

اخه کار خودش کشت و باغ نیست. این باغو خریده بفروشه. دوستشم که شریکن تو باغ میتونست بره 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
رفتن هم آب بدن هم باهم باشن و خوش گذرونی!!! اخه کار خودش کشت و باغ نیست. این باغو خریده بفروشه. دوس ...

اومد توضیح بده که نباید این وقت شب تنهات میراشت و ترسیدی و... همینکارو روز میرفت با شریکش تنها میرفت و.. 

ولی خیلی اوقاتتو تلخ نکن 

درسته آزادی فرد رو نباید گرفت ولی یه زن باردار این ساعت شب نباید تنها بمونه که همسرش بره پیش رفیقاش ...

ایشون نمیگن زیر سرشون بلند شده لطفا توجه کنید ایشون میگن من خیال میکنم زیر سرشون بلند شده و هیچ شواهدی مبنی بر بدبینی و سوظن و تهمت خود ندارن جواب ندادن تماس ک نشد دلیل شاید این آقا همسرشو از خیلی شوهرای دیگع ک متاهلن بیشتر دوس داره ک این وقت شب شعل ب این سختیو انتخاب کردع و کشاورزی میکنه ک نون حلال بیاره سر سفره برا زنوبچش مردای الان ک بیشتریا سوسول شدن هر شعلی رو شایسته خودشون نمیدونن ولی شما ب این مدارک ک جواب نداده بسنده میکنید من میگم بیایم تغییرو از خودمون شروع کنیم اینق زود قصاوت نکنیم آخه الان بحث خیانت نیس اصلا ب شرایط همسر استاتر خیانت نمیخوره اونم ت این هوا سرد خانوم باردارشو ول کنع بره برا باغ خب معلومه شخص زحمت کش و با درکو شعوریه ک میخواد فردا زنش کمبودی تو زندگی نداشته باشه من دارم اینو میگم ک تو دلشو خالی نکنید...

رفتن هم آب بدن هم باهم باشن و خوش گذرونی!!! اخه کار خودش کشت و باغ نیست. این باغو خریده بفروشه. دوس ...

ب شما گفته ک داره میره خوش گدرونی با شریکش اینو ب روتون گفته یا شما اینجوری برداشت میکنید؟!

من نمیدونم شما چ اصراری داری همسرتو ی فرد خوش گذرون بی مسئولیت جلوه بدین خب اون باعو خریدع ک بفروشع زحمت میکشه در نهایت پولش میرع تو جیب خودش ن طبیعتا زنوشوهر هرچی دارن مال همدیگس برا شما زحمت میکشه حالا اگ شریکشم اونجا بوده ی حرفی باهم زدن خود شمام ممکنه وقتی میرین خونه مادرتون خواهرتون و ببینید برین خونه اونام سر بزنید آخه نمیشه ک تغییر دادن برنامه رو ب پای خیانت یا دوس نداشتن همسر دونست اگرم شک دارین چیزی مصرف کرده خب از لحن صداش باید خودتون متوجه میشدین اگر ک ن پس شما رو خودتون کار کنید

ایشون نمیگن زیر سرشون بلند شده لطفا توجه کنید ایشون میگن من خیال میکنم زیر سرشون بلند شده و هیچ شواه ...

اصلا بحث من خیانت نیست چون واقعا یه تلفن جواب دادن نمیتونه دلیل خیانت باسه 

شوهر اسنارتر هم که رفته ابیاری و کاشت نهال و... کاری نداریم گرچه استارتر میگه میتونسته نره ولی رفته   اصلا این به کنار 

ولی اینکه یه مرد متاهل زن باردارشو تا 2نیمه شب خونه تنها بزاره بره خوشگذرونی چیزیه که اصلا تو کت من و خیلی زنهای دیگه نمیره میخاد اسمش اسیرکردن باشه یا هرچی 

تفریح با دوستان اونم دوست ادم حسابی نه هذجور رفیقی لارمه ولی تو موقع مناسب که موحب آزار خانوادش نشه 

همون اول زندگی باید افسار زندگی رو گرفت تودست تا چرخاش ول نچرخن اینطرف اونطرف 

بجان خودم. چند شب نمیومد میگف حساب کتاب کارای مغازس . ماه اخر بارداریمم بودم .نمیگف تنهاس میترسه عوض ...

شرایط شوهر شما با ایشون فرق میکنه وقتی میبینید بی دلیل بدبینه و حساسه باید بگین خودشو اصلاح کنه ت از خاطرات و شکست های خودتون واسش بگین شما بخش کوچیکی از رفتار ایشونو باشوهرش میدونید شاید خودشونم بی تقصیر نبودن تو این مسئله و در این ک ماجرای سخت و ناراحت کننده ای و پشت سر گزاشتین ک شکی درش نیس ولی این جا اینجوری شما فق همش میزنید و بدتر میترسونیدش میبینید ک قهره اونوخ کاری میکنید دم ب دیقه بیشتر زنگ بزنع ب همسرش

شرایط شوهر شما با ایشون فرق میکنه وقتی میبینید بی دلیل بدبینه و حساسه باید بگین خودشو اصلاح کنه ت از ...

من نخوندم ک قهره . بله شرایط یکی نیست . اما فثط ی جمله اویزه گوشم شد و خاهرانه توصیه م اینه ک شوهرتو هوسباز بدون مگراینکه خلافش ثابت شه ک چون نمیشه پس باید سفت و سخت گرفت. زندگی شوخی نیس من اون زمان  ب جهنم رسیدم تو بن بست زندگیم...

اصلا بحث من خیانت نیست چون واقعا یه تلفن جواب دادن نمیتونه دلیل خیانت باسه  شوهر اسنارتر هم ...

حرف شما صحیح و متین و درست و با نظرتون موافقم کاملا ک زندگیو باید گرف تو مشت خودمون و شل ول نباشیم اما اگ دعوا کنیم و دنبال هر بهانع باشیم ک توبیخشون کنیم خب طبیعتا وقتش ک بشع شرایط برعکس بشه و ما تو جایگاه همسر استارتر ی اثتسناهایی واسمون پیش بیاد ک مجبور بشیم زنوگیمونو ول کنیم ۲شب بریم ب اونکار برسیم قطعا شوهر مام با بی پروایی و بی رحمی تمام و گستاخی برمیداره بما میپره و بازجوییمون میکنه انگار ک متهمیم یا مرتکب جرمی شدیم من میگم هرشب اینکارارو نمیکنه ی استثناهاییم هس خب اونارو چشم پوشی کنیم و ملایم تر بهشون تذکر بدیم یا اونق از محبت سیرابش کنیم ک ترجیح بده بجا ب کارش رسیدن وقتشوکنار ما بگذرونه با ترش رویی و بحث و جدال ک شوهر ایشون اصلاح نمیشه چون هرکسی واس کاراش دلیل و توجیحی داره و ارآدمی دعدعش برا خودش بزرگ هس شوهر استاتر اون لحظه آبیاری رو خیلی ارجح تر از هرچیزی دونستن چ بسا منو شمام ممکنع ی وقتایی خیلی چیزا و خیلی کارارو ارجح تر از شوهرمون بدونیم آیا خوشمون میاد بما حق ندن و بجا بیان درست و شفاف نیاز هاشون دنبال قانع شدن باشن دنبال تهمت زدن و برچسب زدن تحقیر ما باشن؟ خب میبینی من جای شما باشم تا این حد ک بخام کنترل بشم و بهم بی احترامی بشه نمیتونم کنار بیام زندگیو باید گرف تو مشت درش شکی نیس اما ن ب قیمت از بین رفتن حرمت ها و عواطف زنوشوهری ک فردا سردی و بی تفاوتی بیاره و هرکاریم بکنیم ک دیگ درست نمیشه مث اولش

من نخوندم ک قهره . بله شرایط یکی نیست . اما فثط ی جمله اویزه گوشم شد و خاهرانه توصیه م اینه ک شوهرتو ...

شما خیلی قوی هستین ک تونسین این بحران رو پشت سر بزارین بهتون تبریک میگم با این درایت و بینش قطعا مراحل زندگیو با قدرت پشت سر میزارین چون متوجع شدین اوصاع همیشه اونجوری ک ما میخوایم پیش نمیره گاهی چیزی ک حتی فکرشم نمکنیم باعث درس گرفتن ما میشه بهش نگین بن بست بهش بگین نگاه و بینش جدید و درس جدید باعث شده شما پخته بشین و قدر خودتونو و من جمله آرامشی ک از این ب بعد قراره صاحبش بشین رو بیشتر بدونید چون ساده بدستش نیاووردین!