2777
2789
عنوان

شما چی؟ شک نمیکنین از این کار شوهرتون؟؟؟؟ 🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 58 پست
ینی چی چ اشکالی داره آخه اسیر ک نیس

یعنی شما درکی از اینکه زندگی متاهلی چهار چوب داره ندارین؟ 

یعنی واقعا براتون عادیه ک ی خانوم 2 شب تنها باشه بخصوص وقتی بارداره؟ 

بجا تو دلشو خالی کردن بهش نیمه پر لیوانو نشون بده ایشون حساس شدن بخاطر دوره بارداریشون وگرنه این ک ب ...

متاسفانه من ادم واقع بینی ام و واقعا این حرکات خط قرمز منه تو زندگی که همسرم تا این موقع پی رفیق بازی باشه و الکی نمبتونم بگم نه چیزی نیست و... 

ولی خداراشکر ظاهرا همسر استارتر برای کاشتن درخت و ابیاری رفتن باغ 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا تو این نینی سایت همتون شکاک شدید.  انقد وایب و انرژی خیانت ساطع میکنین از خودتون ک قطعا ب ...

وای دقیقا انگار اسیر و زندونی آوردن همین کارارو میکنن ک همه از ازدواج بد میگن ازدواجو ب چشم محدودیت و اسارت جلوه میدن تو جامعه افکار پارانویا باید درمان ش چرا همچیو گنده میکنن خدا داند اما ی کامنت حق دیدم ازتون فق شما بودین ک عاقلانه نظر دادین جای امیدواریه

کاش افرادی ک ادعای عاقل بودنو عقل کلی میکنن از پس درک مسائل خیلی ساده و کودکانه امثال من برمیان بجا مسخره کردن راهکار بدن بحث ناراحت شدنش ب کنار واس شان خودشون بده ک ادعای دانایی میکنن و هیچی نمیدونن در باره درک کردن انگار ماها دوس داریم فق درک بشیم ن ک درک کنیم! دراخر درد ما از توقعات بزرگ نیس درد ما از براورده نشدنه حداقل ترین نیازامونه در ضمن لطفا شعار ندیم و حرف پیجای زرد و دو زاری اینستارو اینجا تکرار نکنیم وقتی هیچ بویی از مشکلات بقیه نبردیم:)
یا خدااا

بجان خودم. چند شب نمیومد میگف حساب کتاب کارای مغازس . ماه اخر بارداریمم بودم .نمیگف تنهاس میترسه عوضی .بعدها فمیدم بله با خانم شب میگذرونده . من جدا شدم.ب مرد جماعت ازادی دادن اشتباس .جنبه ندارن 

شما خیال کن حین رانندگی ب شما اس داده ببین چق براتون ارزش قائله و شما براش مهم هستین  وقتی اومد ...

قبل رفتن ازش ناراحت بودم که چرا میری. 

با دوتا بچه کوچک تنهام میزاری.. 

لوس نمیتونم بکنم موقع اومدنش 😅

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
این وقت شب تنهام با دو تا بچه کوچک!!! شما اوج بی مسولیتی رو ببین!!!! 

نیمه پر رو ببین. حتما برای کارش مجبوره. شما سعی کن قوی باشی و به خودت متکی. 

حالا هم اومد کمی خودتو لوس کن. بگو ترسیدم و از ترس خوابم نبرد و یا حالم بد شد... 

یعنی شما درکی از اینکه زندگی متاهلی چهار چوب داره ندارین؟  یعنی واقعا براتون عادیه ک ی خانوم 2 ...

چارچوب چ ربطی داره ب کار داشتن ی مرد همونجور ک توجه و محبت میکنه ب خانومش کارای بیرون از منزل هم داره ک باید بش رسیدگی کنه تو این دوره حساس بهتر نبود خانومشون برن پیش خانواده خودشون یا همسرشون ک تنها هم نباشن شبو بهشونم رسیدگی بشه؟ثانیا استاتر نمیگن شوهرم ملاحصه منو نمیکنه مراقبم نیس داره میگ زیر سر شوهرم بلند شده و جواب منو اون لحطه نداده قبل از احساساتی شدن خوب ب نظراتمون فکر کنیم پای زندگی ی خانواده در درمیونه

کاش افرادی ک ادعای عاقل بودنو عقل کلی میکنن از پس درک مسائل خیلی ساده و کودکانه امثال من برمیان بجا مسخره کردن راهکار بدن بحث ناراحت شدنش ب کنار واس شان خودشون بده ک ادعای دانایی میکنن و هیچی نمیدونن در باره درک کردن انگار ماها دوس داریم فق درک بشیم ن ک درک کنیم! دراخر درد ما از توقعات بزرگ نیس درد ما از براورده نشدنه حداقل ترین نیازامونه در ضمن لطفا شعار ندیم و حرف پیجای زرد و دو زاری اینستارو اینجا تکرار نکنیم وقتی هیچ بویی از مشکلات بقیه نبردیم:)
وای دقیقا انگار اسیر و زندونی آوردن همین کارارو میکنن ک همه از ازدواج بد میگن ازدواجو ب چشم محدودیت ...

ممنون از نظر لطفت 🌹💜

آره کاملا موافقم.بعضیا فک میکنن برای اداره زندگی و حکومت کردن باید طرفو زیر نظر بگیرن و امر و نهی کنن و تک ب تک رفتاراشو فاجعه تعبیر کنن. چ زن چ مرد ها. 

واقعا نمیدونم چرا فقط نیمه خالی رو میبینن نه پر

متاسفانه من ادم واقع بینی ام و واقعا این حرکات خط قرمز منه تو زندگی که همسرم تا این موقع پی رفیق باز ...

زنگ زدم دوباره جواب داد. گفت تو راهم. یه ربعه میرسم. 

ولی جواب ندادن تلفن رو اصلا دوست ندارممممم

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
قبل رفتن ازش ناراحت بودم که چرا میری.  با دوتا بچه کوچک تنهام میزاری..  لوس نمیتونم بکنم ...

ببخشید ولی شما خیلی خیلی سخت گرفتین اگ مسئله منطقی ای هست خب ب وقتش براتون حلش میکنه موصف ک حل بکنع اگرم توجیح منطقی ای نداره ناراحتیتون بهتره کینه کدورتارو بریزین دور بخدا ارزششو نداره

این وقت شب تنهام با دو تا بچه کوچک!!! شما اوج بی مسولیتی رو ببین!!!!

چی بگم ک نه تو ناراحت بشی هم منظورمو برسونم

فقط تو رو خدا اینقدررر کوتاه نیا

اگه بچه داری و باردارم هستی دیگه بدتر دیگه اصلااا نباید تنهاتون بزاره

اخه میگن شوهر ک اسیر نیس خوب باشه درست میگن اسیر نیس ولی دیگه این موقع شب!!!

اگه میتونی از طریق برادر بزرگترش پدرش کسی ک میدونی میتونه بهش بفهمونه کارش خیلی اشتباهه سعی کن این عادت رفیق بازی و بی. مسئولیتی رو از سرش بندازی

دخترام دنیامن❤️❤️
ببخشید ولی شما خیلی خیلی سخت گرفتین اگ مسئله منطقی ای هست خب ب وقتش براتون حلش میکنه موصف ک حل بکنع ...

شایدم هورمونام قاطی شده.. از سر شبه دارم گریه میکنم. 

والا کسی ک زن داره پیش همکارم نداره  این چیزا برا مجرداس

بله اطرافیانم هی اخطار دادن بهم ک عادی نیس رفتارش .‌منم‌میگفتم بابا بزارین خوش باشن دوتا رفیق ی گپی بزنن .‌جالبع با منن رابطش گرم بود ازون نظر. تا شک نکنم.اما گاهی حسم میگف  پای ی زنم هس ک بعدن حسم ب یقین تبدیل شد . 

زنگ زدم دوباره جواب داد. گفت تو راهم. یه ربعه میرسم.  ولی جواب ندادن تلفن رو اصلا دوست ن ...

منم اکثر اوقات گوشیم رو حالت بیصداس متوجه نمیشم بعصیا زنگ میزنن نزارین ب پای بی توجهی خودتون ک میگین بهتون اطلاع دادن شما فق تو این دوره حساس شدین گویا شوهرتون شخص زحمتکشی هم هستن پس ی مقدار بیشتر درکشون کنید مطمئن باشین از محبت خارها گل میشن دلیل جواب ندادنشم احتمالا اینه چون از شما دم رفتن سردی دیده انتظارشو نداشته ک بخاین زنگش بزنید و براتون مهم باشه خب پارادوکس و تناقص رفتار شما باعث شده همسرتون گیج بشه