2777
2789
عنوان

شما چی؟ شک نمیکنین از این کار شوهرتون؟؟؟؟ 🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 58 پست
چرا باید بره باغ اخه؟

ینی چی چ اشکالی داره آخه اسیر ک نیس

کاش افرادی ک ادعای عاقل بودنو عقل کلی میکنن از پس درک مسائل خیلی ساده و کودکانه امثال من برمیان بجا مسخره کردن راهکار بدن بحث ناراحت شدنش ب کنار واس شان خودشون بده ک ادعای دانایی میکنن و هیچی نمیدونن در باره درک کردن انگار ماها دوس داریم فق درک بشیم ن ک درک کنیم! دراخر درد ما از توقعات بزرگ نیس درد ما از براورده نشدنه حداقل ترین نیازامونه در ضمن لطفا شعار ندیم و حرف پیجای زرد و دو زاری اینستارو اینجا تکرار نکنیم وقتی هیچ بویی از مشکلات بقیه نبردیم:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا تو این نینی سایت همتون شکاک شدید. 

انقد وایب و انرژی خیانت ساطع میکنین از خودتون ک قطعا براتون اتفاق میفته نه فورا ولی حتما. 

چرا انقد مشکوکین؟ اگ شوهرتون چشم پاک و درسته دیگه نترسید. 

همینکه شب جمعه خانوادشو ول کنه بره باغ جرم  آشکاره  بقیش که شک و تردیده پیشکش

بجا تو دلشو خالی کردن بهش نیمه پر لیوانو نشون بده ایشون حساس شدن بخاطر دوره بارداریشون وگرنه این ک بی خبر نزاشتن ایشونو خودش خیلی عالیه

کاش افرادی ک ادعای عاقل بودنو عقل کلی میکنن از پس درک مسائل خیلی ساده و کودکانه امثال من برمیان بجا مسخره کردن راهکار بدن بحث ناراحت شدنش ب کنار واس شان خودشون بده ک ادعای دانایی میکنن و هیچی نمیدونن در باره درک کردن انگار ماها دوس داریم فق درک بشیم ن ک درک کنیم! دراخر درد ما از توقعات بزرگ نیس درد ما از براورده نشدنه حداقل ترین نیازامونه در ضمن لطفا شعار ندیم و حرف پیجای زرد و دو زاری اینستارو اینجا تکرار نکنیم وقتی هیچ بویی از مشکلات بقیه نبردیم:)
افرین من شل گرفتم بعدن فمیدم شبا پیش زن بوده ن  همکارش!

یا خدااا

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
بجا تو دلشو خالی کردن بهش نیمه پر لیوانو نشون بده ایشون حساس شدن بخاطر دوره بارداریشون وگرنه این ک ب ...

وای حالم بدتر شد. زنگ بزنم بهش باز

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

شوهر من همیشه ج میده تازه نمینویسه عزیز فلان... ی پیام پیش فرض می‌فرسته یا میگه در اسرع وقت با شما تماس میگیرم یا میگه در جلسه هستم پیام بدهید😅برا همین بخاطر ج ندادم مشکوک نمیشم... 

ازین ب بعد سعی کن باهاش حرف بزنی و بهش بفهمونی ک این موقع شب نباید بیرون باشه اونم تازه بدون شما 

شما بارداری و هفته های اخرته و این کارش بی فکری و بی مسئولیت بودنشو میرسونه

دو روز دیگه ک بچه بیاد ک دیگه واقعا نباید تنهاتون بزاره

ببخش عزیزم اینقدر واضح گفتم ب خدا دلم گرفت یه خانم باردار این موقع تو خونه تنهاس 

باهاش حرف بزن دیگه دیر نیاد 

دخترام دنیامن❤️❤️

من باشم شک میکنم 

چون شوهرم ۵،دقیقه هم دیر بیاد واسه اون ۵ دقیقه میگه کجا بود و چرا دیر شد 

منم همینطور

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

بخدا تو این نینی سایت همتون شکاک شدید.  انقد وایب و انرژی خیانت ساطع میکنین از خودتون ک قطعا ب ...

اس دادن که سختتره

شما خیال کن حین رانندگی ب شما اس داده ببین چق براتون ارزش قائله و شما براش مهم هستین  وقتی اومدن خونه بازپرسی نکنید فق شرایطتونو بگین ک بخاطر بارداری نیاز ب توجه بیشتری دارین چون تو دنیا عزیزتر از همسرتون کسیو ندارین یکم ازش تعریف کنیدو خودتونم لوس کنید نتیجه میده

ازین ب بعد سعی کن باهاش حرف بزنی و بهش بفهمونی ک این موقع شب نباید بیرون باشه اونم تازه بدون شما&nbs ...

این وقت شب تنهام با دو تا بچه کوچک!!!

شما اوج بی مسولیتی رو ببین!!!! 

وای حالم بدتر شد. زنگ بزنم بهش باز

زنگ نزن عزیزم. شاید حین رانندگی باشه. حواس شو پرت نکن. 

برگشت با آرامش ازش بپرس 

بگو راستی عشقم، بهت زنگ زدم منتظر بودم زنگ بزنی تا صداتو بشنوم چیشد که پیامک دادی؟ 

اینجوری هم دلیل شو میفهمی 

و بعد بهش بگو من دوس دارم وقتی زنگ میزنم صداتو بشنوم سری بعد دوس دارم زنگ بزنی. 

و ایمی از خیانت اینا نبر مثلا با اخم بهش نگی چکار میکردی، هان؟ لحن طلبکارانه ممنوع. 

باور کن چیزی نیست.