2777
2789
عنوان

افسردگی بارداری

114 بازدید | 11 پست

۳۸ هفته و ۶ روزم الان دیروز شوهرم ساعت ۱۱ رفته تا ۹ و نیم شب منم چون تنها بودم ترسیدم دردم بگیره سرراه ساعت ۱۱ گذاشت خونه بابام شب شام خوردیم اومدیم خونه سریع گرفت خوابید ازم راب.طه خواست بعدم گرفت خوابید بی توجه به من 

امروزم ۷ صبح رفته تا ۸ شب شام خوردیم ساعت ۱۲ خونه اومدیم دید من نشستم رفت گرفت خوابید از صبح فقط ی بار زنگ زده بهم همش من بهش زنگ زدم نه پیامی نه هیچی اصلا صحبت چخبر چیکار کردی هیچی اومدیم ۱۲ خونه دید من نشستم رفت گرفت خوابید باز خودم رفتم پیشش دراز کشیدم رابطه خواست گفتم نه گرفت خوابید با اینکه بهش گفتم ناراحت گه بهم زنگ نزده پیام نداده و... ولی انگار نه انگار ی جوری پیچوند خوابید انگار براش مهم نبود فردا هم صبح ۸ میره تا ۹ شب 

بعضی ها میگن من حساس شدم البته احساس افسردگی دارم ولی نمیدونم الان حق دارم ناراحت باشم یا نه 

میشه برای شفای پدرم و مادرم و سلامتیشون دعا کنین لطفا  برای سلامتی و خوش قدمی نی نی توراهیم هم دعا کنین برام دعا کنین زندگی خودم و خانوادم به آرامش برسه 

اینم بگم خیلی منو دوست داره ولی اصلا ازم نپرسیده چیری هوس کردی بگیرم؟ یا چیزی لازم نداری اینروزا که شب تا صبح نیستم 

میشه برای شفای پدرم و مادرم و سلامتیشون دعا کنین لطفا  برای سلامتی و خوش قدمی نی نی توراهیم هم دعا کنین برام دعا کنین زندگی خودم و خانوادم به آرامش برسه 

من از همسر و زندگیم راضیم نمیدونم دو روزه چرا اینجوری شویم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا مردا موقع بارداری ما اینجوری میکنن

شوهر منم عوض شده بود الانم ک بچم پنج روزشه همون اش و همون کاشه هست دلم خونه خون

ازش داره بدم میاد 

خدایا ب دلامون آرامش بده
چرا مردا موقع بارداری ما اینجوری میکنن شوهر منم عوض شده بود الانم ک بچم پنج روزشه همون اش و همون کا ...

من خیای ناراحتم مخصوصا اینکه بهش گفتم و جوابی نداد حتی تلاش نکرد ناراحتیم از بین ببرع

چرا هفته سی و هشت هستی تیکرت زده تبریک

چون تیکر رو دقیق نزدم گلم الان ۳۸ هفته و ۶ روزم

شایدم ما حساس میشیم

نمیدونم

شوهر منم این مدلی شذه 

بنظرت چیکار کنیم؟ 

من میترسم بعد بچه بدتر بشه

چون تیکر رو دقیق نزدم گلم الان ۳۸ هفته و ۶ روزم

بسلامتی عزیزدلم. .انشالله صحیح و سلامت زایمان کنی....

ببین عادیه حساس شدی..منم همینه... بخاطر هورمونای بارداریه

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....