2777
2789
 چیزی داری که اون دنیا جواب گو باشی یا میخوای بری شاکی باشی 

نمیدونم فقط دلم میخواد برم

اینجا که زندگی نکردم حداقل برم اونجا مُردگی کنم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم فقط دلم میخواد برم اینجا که زندگی نکردم حداقل برم اونجا مُردگی کنم

اگه بدونی مثلا ادمایی هستن که نگران سلامتی یا حتی منتظر یه نگاهت هستن هنوزم دوس داری بری 

اگه بدونی مثلا ادمایی هستن که نگران سلامتی یا حتی منتظر یه نگاهت هستن هنوزم دوس داری بری 

مطمئنا همچین آدم هایی هستن

‌ولی اونقدر حالم بده که خودخواه شدم و برام مهم نیستن

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
از من خوشت نمیاد یا از حرف زدن 

چه ربطی با شما داره آخه؟

آخه حرف زدن دردی از من دوا نمیکنه

بیخودی وقت شما رو هم میگیرم

الان که شبه چه وقتی بهتر از الان 

گفتم واسه من بی فایده ست

الانم تو تاپیک تون پست بذاریم تاپیک تون بروز رسانی میشه دوباره

پس بیخیال

گفتم واسه من بی فایده ست الانم تو تاپیک تون پست بذاریم تاپیک تون بروز رسانی میشه دوباره پس بیخیال

هر راحتی ولی هیچ وقت از مشکلات فرار نکن راجبشون حرف بزن حتی با گلدون یا یه درخت یا حتی یه گنجشک ولی بزن حرفتو 

هر راحتی ولی هیچ وقت از مشکلات فرار نکن راجبشون حرف بزن حتی با گلدون یا یه درخت یا حتی یه گنجشک ولی ...

وقتی گفتنش دردی برام دوا نمیکنه برای چی بگم

برای چی به کسی بگم و اونایی که دوستم دارم رو ناراحت کنم

بذار تو خودم بمونه