2777
2789

میخواستم یه احیا مو بخرم موهام ک فره لخت بشه . ولی فروشنده گف فقط برا آرایشگرا می‌فروشیم اینارو . به ما یک اسپرس و یک شامپو معرفی کرد . ۶۰۰ تومن .بنظرتون برای ریزش قطعی و موخوره تضمین کنندس؟ اون آقا گفت که تضمین میکنم اگه یک هفته بعد جواب نگرفتید بیایید من جوابتونو بدم 😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يعني از اينا گفت استفاده كني موهات لخت و جون دار ميشه؟

بله و ریزش و موخورش قطع میشه والا من ک باور نکردم اما مامانم اسرار کرد اینم امتحان کنیم . هر دارو ، آمپول ، شامپوهای گوناگون . دکتر و .... هرچیزی رو امتحان کردم اما ریزش مو قطع نمیشه که نمیشه.  

بنظرم گرون هم حساب كرده باهات از يه شامپو و دو فاز فكر نكنم بشه انتظار معجزه داشت

واقعاً ؟ دوفاز ک تو اینترنت سرچ کردم ۱۵۰ اینا بود داد ۳۰۰ ولی اون آرگان و.... رو پیدا نکردم ترکیه ای بود نتونستم بخونم۴۵ لیر اینا بود