2777
2789
عنوان

عقد یا عروسی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اه من از عقدم متنفرم تا لحظه اخر دلموخون بود و من و شوهرم گریون سر سفره نشستیم 😉خانوادم شدیدا مخالف ...

چقد منی 😍😂 

ما هم هفت سال عاشق هم بودیم با کلی تلاش و واسطه امام جماعت محل و ریش سفیدان و...تهش مخالفت حتی سر سفره عقد باهم ازدواج کردیم

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقد منی 😍😂  ما هم هفت سال عاشق هم بودیم با کلی تلاش و واسطه امام جماعت محل و ریش سفیدان و... ...

🤣🤣پس مثل من با کلی واسطه و ریش سفید پیش رفتی ،ولی قیافه منو شوهرم دیدنی بود چشما قرمز نک دماغ قرمز مثل دلقک😁

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
🤣🤣پس مثل من با کلی واسطه و ریش سفید پیش رفتی ،ولی قیافه منو شوهرم دیدنی بود چشما قرمز نک دماغ قرمز ...

نه دیگه ما خوشحال بودیم مهم نبود مخالفت بقیه..البته فقط مامانم مخالف بود که ظاهر رو حفظ کرد اصلا نرقصید ولی و اومد کادو داد فقط عکسم نگرف مثلا قهر بود  😂 

الان ولی اونقد محبت شوهرم رو میبینه ک شرمنده شده اینهمه اذیتش کرده 

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه دیگه ما خوشحال بودیم مهم نبود مخالفت بقیه..البته فقط مامانم مخالف بود که ظاهر رو حفظ کرد اصلا نرق ...

من بابام لحظه رفتن گفت رفتی دیگه برنگرد منم به شوهرم زنگ زدم نمیتونم ابنجوری بود که هردو گریون بودین ولی بعد عقد بابام خیلی کمک کرد حتی بهم خونه داد

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
من الان مرحله خواستگاریم به نظرم اون موقع که تازه خانواده ها میخوان اشنا شن خیلی بدهههههه بعدشم&nbs ...

منم ت خاستگاریا خیلی استرسی میشم انگار ی وزنه ی صد کیلویی رو داری حمل میکنی