2777
2789

وضعش خوبه فقطم دوتا بچه داره که ی پسر مجرد داره

خودش چنددددبار جلو همه گف این ساختمون تموم شه ی واحدشو میده ما . ولی الان هیچ خبری نیس که نیس ...

من ازش انتظار نداشتم فقط امیدوارمون کرد و چون حالا صداشو درنمیاره دیگه خیلی ناراحتم... خیلیااااا 

اگه تو این 3 4 ماه اخیر گرون نمیشد شاید میتونستیم خودمون بی منت جایی بخریم ولی با این اوصاف جدید چندین سال عقب میفتیم رابطمون باهم خیلی خوبه ولی این خسیسی هاشون محبت هاشو کم رنگ کرده تو چشمم یجورایی دلزده شدم ازشون..

بنظرتون به مادرشوهرم چیزی بگم حرفی نصحیتی چیزی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا پدرشوهر هم‌خونه رو مبداد خودتونم میخریدید چی میشد؟ چکاری کردید ک ارزش پولتون حفظ بشه

هیچی ... من بارها سراین موضوع خون به جگر شدم با این شوهر و پدرش. هر دو بیخیال

بنظرم چیزی نگید  انشالله خدا بهترشو براتون بخواد  میتونید یه واحدا رو از پدرشوهرتون بخری ...

ن شاید بتونیم نصفشو بدیم. چون بشدت گرون شد یهو. اصلا قرار بر پول دادن ما نبود .

من اخرش نفهمیدم..وقتی تامین خونه زندگی با مرد هست..و مرد بیخیال دنیاست ما چرا اینقد حرص میخوریم😬

چون ماهم آدمیم چقد جواب دیگران بدم که چرا پدرشوهرت پولداره تو مستاجری!!! 

چون ماهم آدمیم چقد جواب دیگران بدم که چرا پدرشوهرت پولداره تو مستاجری!!! 

بگو هرچی داره واسه خودش داره

ول کن بابا چکار به حرف مردم داری

حق میدم نگرانی..ولی واسه خودت نگران باش نه حرف مردم.خونه ام بخری حرف مفت دیگه دارن تو جیب شون

هیچی نگو یعنی هیچ... با والدین خودم شریکی ساختیم خودشون امضا گرفتن ک آره طبقه یک و سه مال ما، دو و چهار مال شما... ما تازه ناراحت بودیم چرا امضا گرفتن مگه میزدیم زیرش... بعد ساخته شد... طبقه 4 رو برداشتن برا خودشون زمینم به جا نصف نصف، یک سوم ب ما دادن دو سوم خودشون. وقتی گفتم یک سال و نیم قهر بود به گوه خوردن افتادم... پدرشوهر که سهله دیگه... اصلا نگو. چون مال خودتونم نیس... این مال خودمون بود اینجور می‌کرد. 

هیچی نگو یعنی هیچ... با والدین خودم شریکی ساختیم خودشون امضا گرفتن ک آره طبقه یک و سه مال ما، دو و چ ...

ن من بگمم حالت دعوا و قهر نمیگم ... ولی خیلی ناراحتم کردن خیلیااااا