2777
2789

یه پیج لباس فالو داشتم تو اینستا آدرسشو گرفتم رفتم لباس و مانتو دم دستی و اینا بخرم دیدم تو اون خیابون چند تا مغازه ی لباس فروشیه البته با فواصل مختلف با قیمتای خیلی خوب. یه مانتو سبک گرفتم 220.یه پیرهن خنک 150 یه  تی شرت شبرنگ 120 یه تونیک 200 خلاصه هر پنج شش مغازه  قیمتاش خوب بودن من که خیلی راضی. بودم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ها مقنعه نمیخاین؟سرچ کنید تو گوگل (الین دخت دی جی کالا)کیفیت عالی و قیمتی باورنکردنی را تنها با ما و مجموعه ما تجربه کنید.با کم ترین هزینه بهترین ها را خریداری کنید.از کسب و کاری ک تازه راه انداختم حمایت کنید انشاالله خدا برکت ب زندگیتون بده

https://www.digikala.com/seller/F2KFZ/

اگه دوست داشتید به سر به این خیابون بزنید مهرآباد جنوبی خیبان بیگلو

عه خیلی دوره بهمون... یعنی همون سمت فرودگاه مهرآباد؟

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

عکس مانتو میزاری

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم