2777
2789
عنوان

تیرگی پوست

163 بازدید | 9 پست

سلام دوستان،، من یه مدته پوستم تیره شده چه دلیلی میتونه داشته باشه،،،، شبها صورتمو با ژل میشورم و بعدش روغن خراسان میزنم برای چاقی که تا حالا نتیجه نگرفتم،،، بعد دوباره میشورم بخور میدم و ماست و حنا میزارم که اینم نتیجه نداشته،،، بعد تونر ویتامین سی و بعد ایران اورال میزنم میخوابم

مارک ویتامین سی چی هستش عزیزم

سخت نگیرید,خبری نیست✅‌                          ‌           مسافر بینهایت                                                                 میروم تا همه عمر به خود تکیه کنم..                                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واقعا فکرنمیکنم انقدر محصولاتی که میزنید واسه پوست خوب باشه چون شما اصلا نمیزارید پوست نفس بکشه

والا مگه دروغ میگی من چند ماه یه که اینا میزنم صورتم بدتر شده قبلا فقط ضد افتاب میزدم 

والا مگه دروغ میگی من چند ماه یه که اینا میزنم صورتم بدتر شده قبلا فقط ضد افتاب میزدم 

خب اشتباه میکنی عزیزم چون دائم تو طول روز یه چیزی رو صورت شما هست پوست باید نفس بکشه پوستت چون نفس نمیکشه اکسیده میشه و در نتیجه تیره میشه

خب اشتباه میکنی عزیزم چون دائم تو طول روز یه چیزی رو صورت شما هست پوست باید نفس بکشه پوستت چون نفس ن ...

چمیدونم همینجا گفتن روتین پوست رو بهتر میکنه،،، الان تصمیم گرفتم فقط ابرسان و ضد افتاب بزنم دیگه