2777
2789
عنوان

رابطه سوسکی🙈

833 بازدید | 43 پست

عنوان رو اینجوری نوشتم که بیاین تورو خدا تا اخر بخونین جواب بدین...من تقریبا دوماه و نیم پیش رابطه پر خطر داشتم بعد بیست دقیقه قرص اورژانسی خوردم و دو سه روز بعدش شروع کردم به مصرف قطره ویتاگنوس و سه چهار روز بعد پریود شدم ولی کمتر از دفعات قبل بود..بعد ماه بعدش تقریبا به موقع پریود شدم ولی خیلی دردناک بود زیر دلم یهو می.رفت بعد ول میکرد..قطره ویتاگنوس رو همچنان ادامه دادم حتی یک روز هم قطع نکردم ولی الان پنج شیش روز میشه که عقب انداختم زسر دلم یکم بالا اومده و بیبی چک امشب زدم اول یه خط پرنگ افتاد منفی ..بعد چن دقیقه چشمم بهش خورد یه خط کمرنگ دیگه هم افتاد انگار رنگ پس داده بود رفتم زیر اب گرفتمش خطه کمرنگه رفت...الان باردارم؟

قطره ویتاگنوس چیست

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظور از پر خطر یعنی احتمال مرگ هم بوده؟!

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  

بی بی چک چند دقیقه بگذره اشتباه میشه .. همون لحظه اول درسته

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

بلع بارداری .بعدش رابطه ی پر خطر دیگه چیه😅

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬