2777
2789
عنوان

کسی کمک مشاوره میخواد؟

1362 بازدید | 224 پست

بفرمایید 

سن و مشکلتون روکامل بفرمایید

فوق لیسانس رشته مشاوره دارم.خوشحال میشم تایپی کمک کنم فقط ممکنه زود انلاین نشم.                                                       کاش میدونستیم تنقلات با شکر  بیش فعالی و نقص توجه  کودک روبالا میبره.   پیاده روی روزانه نیم ساعت به سلامت روان کمک میکنه.  کودکان طرز زندگی کردن والدین رو کپی میکنند.  باید عادت کنیم موقع عصبانیت قبل از هر واکنشی نفس های بزرگ اهسته بکشیم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا رنگششونو نمیبینم منم بعضی وقتا کم میارم قشنگ مغزم میترکه

یعنی خانواده شمایاخانواده همسر قول کمک دادن اما الان هیج کمکی نمیکنن؟

کی بهتون قول داد؟

فوق لیسانس رشته مشاوره دارم.خوشحال میشم تایپی کمک کنم فقط ممکنه زود انلاین نشم.                                                       کاش میدونستیم تنقلات با شکر  بیش فعالی و نقص توجه  کودک روبالا میبره.   پیاده روی روزانه نیم ساعت به سلامت روان کمک میکنه.  کودکان طرز زندگی کردن والدین رو کپی میکنند.  باید عادت کنیم موقع عصبانیت قبل از هر واکنشی نفس های بزرگ اهسته بکشیم. 
یعنی خانواده شمایاخانواده همسر قول کمک دادن اما الان هیج کمکی نمیکنن؟ کی بهتون قول داد؟

مادر همسرم شبانه روز اصرار میکرد بهم میگفت تو فقط بچه بیار من همه جوره هستم و بعدش همسرم و بعدش مادر خودم 

الان فقط یکم مامانم میاد پیشم ولی خب خیلی هیکلش سنگینه کاری زیاد ازش بر نمیاد 

شوهری که ۶ سال تموم بیست و چهار ساعت تو خونه بود و یه لحظه بیرون نمیرفت ( کارش با لبتاپ بود) حالا مگه میشه پیداش کنی؟ از صبح به بهونه ارتباط و پل زدن با آدما و بیزینس و کار میره عصر هم به بهانه خرید خونه میره بیرون کلا انگار مستمع ازاده 

مادر همسرم هم یه بار اومد بچه رو گرفت کلی حرف بارم کرد و رفت و بعدش کلی منت گذاشت 

اعتراض کردم که چرا با زن تازه زاییده اینطور حرف میزنید زنگ زد کلی جیغ کشید سرم 

چند ماه نیومد پسرش بهم گفت تو خانوادم رو پا بر کردی!!!!!

مادر همسرم شبانه روز اصرار میکرد بهم میگفت تو فقط بچه بیار من همه جوره هستم و بعدش همسرم و بعدش مادر ...

پس رفتار مادرشوهراصلاباهات خوب نبوده. زیرقولش زده بعدهم منت وتندی. 

شما هم اذیت شدیین حق دارین

پس رفتار مادرشوهراصلاباهات خوب نبوده. زیرقولش زده بعدهم منت وتندی.  شما هم اذیت شدیین حق دارین

خیلی داغونم نامردا حتی یه سر بهم نزدن چند ماه 

اینم که اومدن با اون یکی بچشون مشکل داشتن چند روز برای قهر اومدن خونه من 

منم گفتم حرف و بحثی نباشه چند رقم غذا درست کردم دریغ از یه کمک کوچولو 

فقط بچمو که گرفته بودن از ننو انداختن زمین بچم‌کلی گریه کرد بعد اومده میگه حتما خیریت داشته ما اینجا بودیم 😄

الان بغض انگار چی گلومو گرفته 

تازه این کل ماجرا نیست

خیلی اتفاقای دیگه افتاده باعث شده از همه بدم بیاد حتی مشاور خودم بیشتر از بیست جلسه باهاش گرفتم کلی هزینه کردم یه احوالی ازم نمیپرسه از همه بدم میاد دنیا چه ارزشی دازه با این آدماش؟

خیلی داغونم نامردا حتی یه سر بهم نزدن چند ماه  اینم که اومدن با اون یکی بچشون مشکل داشتن چند ر ...

نمیخوادهیچ کمکی کنه.شایدم چون سنش بالاس ح.صله نداره. 

مادرشوهر برای این الکی گفته کمکت میدیم که بچه بیاری شما. درواقع گولت میخواسته بزنه.

شمابه بچه اوردن علاقه ای نداشتی فقط برای اصرار بقیه اوردی؟

الان بغض انگار چی گلومو گرفته  تازه این کل ماجرا نیست خیلی اتفاقای دیگه افتاده باعث شده از هم ...

بله.بخاطربچه داری روتون فشارزیادیه؟ خیلی درگیرین وخسته میشین؟

همسر رابطش باشماوبچه چطوره؟

نمیخوادهیچ کمکی کنه.شایدم چون سنش بالاس ح.صله نداره.  مادرشوهر برای این الکی گفته کمکت ...

اتفاقا سنش بالا نیست متواد ۵۲ هست 

بله من اصلا ادم اهل اینکار نبودم فقط اصرارای مدام این خانوم که لحظه ای ولم نمیکرد باعث شد کم بیارم

بله.بخاطربچه داری روتون فشارزیادیه؟ خیلی درگیرین وخسته میشین؟ همسر رابطش باشماوبچه چطوره؟

بله خیلی خسته هستم همسر محترم همش بیرونه وقتی خونه هست همش با تلفن حرف میزنه و سرش تو گوشیه بچه رو لحظه ای نمیگیره

اتفاقا سنش بالا نیست متواد ۵۲ هست  بله من اصلا ادم اهل اینکار نبودم فقط اصرارای مدام این خانوم ...

الان رابطت باکودکت چطوره؟دوستش داری؟