2777
2789
عنوان

لباسی که سفارش دادم ولی چیزی که فرستادن برام+عکس😭

| مشاهده متن کامل بحث + 29515 بازدید | 263 پست

نمدونم چطوراین پول هارومیتونندبخورندکاش کمی به عواقب کارشون پی میبردندچه فایده ادم ناراضی باشه به نظرمنم انلاین خوب نیست خریدکنی من خودم چندبارخریدکردم اثلااون چیزی نبودکه داخل عکسه

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از سایتا خرید میکنی یا دجی کالا یا پیجای اینستا ؟؟؟

از دجی کالا و اینستا 

خداجونم خیلی دوستت دارم مرسی که. پسرم صحیح و سالم اومد توبغلم. خودت مراقبش باش که بسلامتی بزرگ بشه و سالم و صالح باشه 
من از اونکار که پست گذاشته بود خوشم اومد بود که سفارش دادم نباید اینجوری کنن که کلاهبرداریه!!!

من مانتو اولی که فرستادی دارم دقیقا همین رنگ نسکافه ای و با شلوارش برا عید خریدم ۱۳۰۰

از قیمتش باید میفهمیدی که قرار سرت کلاه بذارن، در هر صورت کارشون غیر اخلاقی و حتی کلاه برداری هست، کاش میشد ازشون شکایت کنی نه به خاطر پولت فقط به خاطر کلاهبرداری که کردن