2777
2789

هیچ دلخوشی ندارم واقعا دلم به حال خودم میسوزه فقط بخواطر بچم موندم نمیخوام بچه طلاق بشه

حالم بده میشه یکم حرف بزنیم باهم

کاربر جدید نیستم فقط با کاربری جدید ‌اومدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه همش دعوا دارین‌مطمئن باش اون بچه بین شماهابیشترآسیب میبینه

نمیدونم‌شرایط طلاق داری یانه ومشکلتون چیه

ولی اگ واقعاحاده و راهی نیس خودت روفدانکن

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
والا سه تا خواهر منم به خاطر بچه هاشون موندن هرسه یه جورایی خیانت دیدن

من خیانت دیدم،بی محلی دیدم،بی احترامی دیدم خیلی دلم به حال خودم میسوزه آخه من دختر بدی نبودم که این بشه سرنوشتم

من خیانت دیدم،بی محلی دیدم،بی احترامی دیدم خیلی دلم به حال خودم میسوزه آخه من دختر بدی نبودم که این ...

به خدا میفهمم

خواهرای منم فرشته بودن و هستن

هر سه افسرده

ازدواج همینه دیگه

اگه همش دعوا دارین‌مطمئن باش اون بچه بین شماهابیشترآسیب میبینه نمیدونم‌شرایط طلاق داری یانه ومشکلتو ...

دیگه دعوا نمیکنم ولی دارم از درون نابود میشم هر روز مریضم میدونم همش بر میگرده به اینکه از نظر روحی داغونم

من خیلی هارو دیدم که توی این شرایط هستند. با اینکه خودم تجربه‌اش نکردم اما می‌دونم خیلی خیلی سخته و شرایطی پر از فرسودگی و خستگی هست. ولی شخصا با این جمله موافق نیستم که "نمیخوام بچه‌ام بچه‌ی طلاق بشه" باید شرایط رو بسنجی. اگر با روحیه و امید کنار بچه ات هستی و اون چیزی از تنش بین شما و پدرش نمی‌دونه، شاید تحمل شرایط، منطقی باشه، در غیر این صورت ممکنه همین زندگی بیشتر به بچه‌ات آسیب بزنه. 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
من خیلی هارو دیدم که توی این شرایط هستند. با اینکه خودم تجربه‌اش نکردم اما می‌دونم خیلی خیلی سخته و ...

بچم دو سالشه ولی جایی که زندگی میکنم جوش جوریه که بچه طلاق میشه یه بچه توسری خور

دیگه دعوا نمیکنم ولی دارم از درون نابود میشم هر روز مریضم میدونم همش بر میگرده به اینکه از نظر روحی ...

بچه تو ی مادر شاد میخاد نه ی مادر افسرده

من‌جای تونیستم توشرایطتت هیچ‌وقت نبودم..

چون‌مجردم

نمیدونم اگ توجایگاه توبودم تصمیمم چی بود

ولی اینکه فکرکنی باجدانشدن ب بچت لطف میکنی دراشتباهی

هزاران نفر جداشدن و ب زندگیشون ادامه دادن بچهاشونم زندگی کردن

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
دیگه دعوا نمیکنم ولی دارم از درون نابود میشم هر روز مریضم میدونم همش بر میگرده به اینکه از نظر روحی ...

عزیرم نمیتونی بری پزشک دارو مصرف کنی من خودم الان یه ماهه مصرف میکنم خیلی عصبی بودم

عزیرم نمیتونی بری پزشک دارو مصرف کنی من خودم الان یه ماهه مصرف میکنم خیلی عصبی بودم

دوست ندارم خودمو درگیر دارو کنم میخوام از نظر روحی رو خودم کار کنم