2777
2789

بعد از خبر مامان  شدنم  و جنسیت  نی نی نازم  که دخملی بود هیچی نمیتونست  اینقدر خوشحالن کنه😍😍😍خدایا  شکرت  هزار بار شکرت

داداشم خیلی نیست عروسی کردن و انتظار نداشتیم  حتی خودشون  اینقدر زود نی نی دار شن

ناخواسته  بوده  نی نی شون  ولی واقعا  همگی خوشحالیم 

ای جونم  وقتی بهش فک میکنم  دخترکم ‌دنیا  بیاد چند ماه  بعدش نی نی زنداداشم ‌میاد  قلب  قلبی میشم

خدایا  دامن  همه  چشم  انتظار هارو با  نی نی های سالم  سبز کن

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توعم اسم بچتو گ$اشتی دلانا؟ 

فعلا ک  تو دلمه 😍و نظرم  رو دلانا هست

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
چند وقته ازدواج کردن؟

یکسال  نشده🤩

اما مدت  آشنایی قبلشون  زیاد  بوده  

منم عمم  بچه داداشمو خیلی دوس دارم 😍❤️

منم  فک کنم عاشقش بشم تک  داداشمه 

ای جانم 

انشالله قسمت من عمه بشم 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

این همه ذوق واسه عمه شدن😐

باورت  نمیشه صدای قلبمو حس میکنم  خیلی خیلی خوشحالم

ای جانم  انشالله قسمت من عمه بشم

انشاالله گلم

مگ عمه هام خوشحال میشن    

ولی من  که  شدم😍😍😍

خدای ۳ تا خواهر شوهرمم  فهمیدن  من حاملم  خیلی خوشحال  شدن