2777
2789
عنوان

کیا تو شهر کیش زندگی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 6790 بازدید | 57 پست

سلام عزیزم موقعیتی برا ما پیش اومده ک ب کیش نقل مکان کنیم ما ساکن تهرانیم و با گرونی ها تقزیبا اشنایی داریم اون چیزی ک برام سواله  امکانات درمانی، آموزشی ایناس چطوری هست دخترم ۳ ساله میشه اونموقع ..مهد و‌مدرسه خوب دارخ؟؟ بعد شنیدم آب مصرفی‌باید تسویه آب بگیریم برای سینک جواب میده؟ شنیدم گاز کشی هم نیست برای اجاق گاز و....

ببخشید سوالاتم زیادشد🫣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم موقعیتی برا ما پیش اومده ک ب کیش نقل مکان کنیم ما ساکن تهرانیم و با گرونی ها تقزیبا اشنای ...

کلا امکانات آموزشیش ضعیفه .غیر انتفاعیش خوبه

آب مصرفیش بدنیست عادت میکنید .برای خوردن هم یا گالنی میخرید یا دستگاه تصفیه آب

گاز هم کپسول هست

درمانی هم بد نیست

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
کلا امکانات آموزشیش ضعیفه .غیر انتفاعیش خوبهآب مصرفیش بدنیست عادت میکنید .برای خوردن هم یا گالنی میخ ...

فقط یه سوال  من بخوام از تهران بیام 

لوازم منزل رو با خودم بیارم یا اونجا قیمتها و کیفیتها بهتره میتونم همونجا تهیه کنم و وسایل خونمون رو همینجوری بدم ب مامانم

چون هزینه باربری و ....فک کنم زیاد باشه و سالم هم ممکنه بدستم نرسونن از طرفی همسرم میگه کیش وسایل خونمون  لوازم برقی و مبل و ...... ارزونتره

فقط یه سوال من بخوام از تهران بیام لوازم منزل رو با خودم بیارم یا اونجا قیمتها و کیفیتها بهتره میتو ...

ارزون که نیست مثل بقیه جاهاست به اضافه هزینه حمل و نقل واینکه اینجا اجاره مغازه ها و هزینه ها بالاست طبیعتا قیمت اجناس هم بیشتره .همه چیز بستگی به وضع مالیه خودتون داره

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
هزینه مسکن خیلی خیلی بالاستخورد و خوراک مثل بالاشهر تهرانهلباس هم انواع مختلف داره هم برند و مارک فو ...

سلام عزیزم موادغذایی سوپرمارکتها هم یعنی با شهرهای دیگه فرق داره؟واسه کرایه اتوبوس و وسایل نقلیه عمومی نداره؟کرایه تاکسی کورسی چنده؟

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است

سلام عزیزم خوبی چندتا سوال داشتم 

بدی های کیش و میشه بگی ؟

مثلا گفتین امکانات اموزشی نداره ...

وضع گاز و اب چجوره ؟ منبع میخواد ؟ 

آرایشگاه زنونه خوب داره؟ 

لباس زنونه شیک و قیمت مناسب داره ؟ 

حوصلتون سر نمیره؟ 

سلام خوبین؟ 

من یه چند تا سوال داشتم راجب دانشگاه های کیش 

ممنون میشم راهنماییم کنین چون تاالان جواب درستی نگرفتم و کسی سوالامو جواب نداده 🙏🩷

من بدون کنکور میخوام برم و اونجا خوابگاه بگیرم. 

کدوم یک از دانشگاه آزاد کیش خوابگاه داره ؟

و اینکه شهریه دانشگاهش بالاس ؟چون من وضع مالیم زیاد خوب نیس. 

میتونم در کنارش اونجا کار کنم؟؟ 

از پس هزینه های زندگی برمیام چون شنیدم خیلییی گرونه.

بنظرتون با کار فروشندگی یا کافه میتونم از پس شهریه دانسگاه هم خابگاه هم هزینه های زندگی بربیام؟ 

سلام خوبین؟ من یه چند تا سوال داشتم راجب دانشگاه های کیش ممنون میشم راهنماییم کنین چون تاالان جواب د ...

سلام عزیزم. دانشگاه اینجا خوابگاه نداره

مگه کنکور بخونی دانشگاه شریف ملی قبول بشی که اونم هزینه خوابگاه و خورد و خوراک ورفت و آمد خیلی بالاست

اگه هیچ سرمایه یا درآمد دیگه ای ندارید و فقط با درآمد فروشندگی میخواید بگذرونید اینجا اصلا نمیشه کم میارید 

هزینه اجاره و رهن خیلی خیلی بالاست 

خورد و خوراک و رفت و آمد هم همچنین 

هزینه دانشگاه آزاد هم الان همه جا یه جوره من اطلاع ندارم چقدره

سلام گلم خوبی؟ شما اهن خونتون بالا بود علائمی نداشتید؟؟؟

سلام. سلامت باشید

کسل و بی حوصله بودم و تپش قلب داشتم و اینکه از پوست بدن و صورتم لکه های بزرگ قهوه ای دقیقا شکل زنگ آهن در اومد.

فکر میکردم قارچ پوستیه . بخاطر پوستم کلی دکترو  متخصص پوست رفتم آخرش با تیکه برداری از پوست قسمتهای مختلف متوجه شدن آهنه