2777
2789
عنوان

بیاین مشاعره با اهنگ...❤🩶❤

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 75 پست
همبنبم  ک هستیم همه نشستن میریم برقصیم

معرفت داشتی تنهام‌نمیذاشتی...😁

بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفسسس وقتی نیستی این هوا خفسسسس

سس قرمز سس سفید سس خردل 

سس سس سس سس از همه رنگ پیتزاتو با چی میخوری یا سس سیری

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

نفسسس وقتی نیستی این هوا خفسسسس

سردمه بی تو ...مردم ولی تو ...نه با منی ...نه فکر جبراااان

بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...
هم نفسم شوووو همه کسم شووو دنیارو میخاااام همراه با تووووو 

میاممممم🥺🥺🥺🥺🥺🤍🤍🤍😂 

واویلاااالیلی دوسوووووت دارم خیلیییی

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟ 

هر وقت که بودددی  همه چی قشنگگگگگ شد

دونه دونه دونه دونه این حسی ک حالا بینمونه مال خود خودمونه دو نه دونه  عااا دونه دونه 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

سس قرمز سس سفید سس خردل  سس سس سس سس از همه رنگ پیتزاتو با چی میخوری یا سس سیری

یللون یلووون دادا برار سرور یلون دادااااااا😂😂🤝🏼

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟ 

معرفت داشتی تنهام‌نمیذاشتی...😁

یارم میایه دل داروووم میایه یارم میاید دلداروم میاید