2777
2789

راستش از خودم بدم میاد که هیچ شغلی ندارم . دوست دارم برم یه چی یاد بگیرم و باهاش پول زیادی در بیارم . خیاطی و کراتین به ذهنم میاد . البته علاقه ای به این شغل ها ندادم ولی چاره ای هم ندارم . خودم تو خونه خیلی کیک درست میکنم . یه دلم میگه برو کیک و دسر یاد بگیر ولی خیلی زمان بره و خیلی سخته دست تنها فکر نکنم بشه و اینکه من اصلا زبون ندارم واسه تبلیغات و اینا . دوست داشتم تدریس خصوصی کنم که شوهرم نمیزاره . یعنی دست و پای منو انقدر بسته که اعتماد بنفس از دست دادم و فکر می‌کنم از عهده ی هیچ کاری بر نمیام .

شما پیشنهاد میکنید چه کاری که خوبه ؟ با توجه به اینکه من زیاد هنری نیستم و کارهایی که به جزئیات زیاد دقت میکنه از عهدم خارجه 

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم 

ببین کراتین اصلا خوب نیس درامدش خوبه اما داری پول ازبین رفتن ریه ات رو میگیری و بعد دوسال دکتر میگه یا بزار زمین یا ریه هات دارن از کار میفتن

خیاطی خیلی خوبه اگه حوصله داری نه مواد میخواد نه چیزی فقط سود خالص اه بگم حوصله حوصله حوصله دیسک گردن اینا نداشته باشی خوبع

کیک اینام خیلی تو بورسع ولی انقدی نیس سودش چون مواد خیلی گرونه  و دست زیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم همون کیک و شیرینی و دسر عالیه، مجبور نیستید هر چی میخوان درست کنی اول با چند مدل کیک و شیرینی و دسر شروع کن یکم که راه افتادی حتی میتونی نیرو بگیری و بابت هر کیک و شیرینی و دسر بهش پورسانت بدی اینجوری تنها هم نیستی، ولی اگر قراره منبع درآمد داشته باشی کاری کن که مورد علاقه و ازش سر رشته داری وگرنه هر کاری سختی های خودش رو داره و شوهرت هم که هی بخواد اعتماد به نفست رو بیاره پایین و مشکلات زندگی و ... ، بعد مجبوری بزاری کنار بعد  همون شوهرت میگه دیدی من گفتم تو نمیتونی و ...،حتما میتونی بکن

به نظرم همون کیک و شیرینی و دسر عالیه، مجبور نیستید هر چی میخوان درست کنی اول با چند مدل کیک و شیرین ...

ای خدا . چیکار کنم که انقدر از خودم بدم نیاد . 

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم 
به نظرم همون کیک و شیرینی و دسر عالیه، مجبور نیستید هر چی میخوان درست کنی اول با چند مدل کیک و شیرین ...

اخه تجربه نشون داره هرچقد وارد باشی همونقد مشتریت میره بالا نمیتونه بگه فلان رو نمیتونم 

اخه تجربه نشون داره هرچقد وارد باشی همونقد مشتریت میره بالا نمیتونه بگه فلان رو نمیتونم 

نه احتیاجی نیست بگه نمیتونم بگه فعلا سرمون چون شلوغه و سفارش زیاد داریم مجبوریم اینا مدل ها رو بدیم انشالله در آینده اونا رو هم درست میکنیم، اگر یه نفر یه چیز ارائه بده که خوب و تک باشه و زبان زد خیلی بهتره تا هزار چیز بده ولی بدرد نخور، اگر چندتا چیز رو به نحو احسنت درست کنه و همه راضی باشن همون میشه کلید موفقیتش

نه احتیاجی نیست بگه نمیتونم بگه فعلا سرمون چون شلوغه و سفارش زیاد داریم مجبوریم اینا مدل ها رو بدیم ...

تو رشته خودش باید وارد باشه مثلا خیاط بگه ن فلان یقه رو نمیدوزم فلان دامن نمیدوزم نمیشه ک

خیاطی خیلی فرق داره با شیرینی و کیک و دسر اینا دو چیز خیلی جدا از هم هستن

خب فردا مشتری ثابتش یه چیزی پیشنهاد داد بلد نشد به سادگی میپره.هرچیزی تکمیلش خوبه.حرف شمام درسته به نحو احسن بلدباشه اما همه چی اون شاخرو نه فقط یه تیکشو